7 - 11 sep 2022

FREEDOMtravel

Freedomtravel..jpg

FREEDOMtravel kommer att inspirera med resmål och upplevelser i Sverige och Europa. De driver resemagasinet FREEDOMtravel och har blivit nominerade till Golden Pen Award 2022. De bor i en husbåt i Stockholm och älskar att resa. Resandet sker oftast med husbil tilll olika platser i Sverige, Europa eller världen.

HUSBILSRESOR & ÄVENTYR

Kebenekaise.jpg

Håkan Söderman och Carina Ekroos som driver bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR kommer att hålla inspirerande föreläsningar under mässdagarna och även synas i Elmia Husvagn Husbils sociala medier fram till mässan. De bor i Sälen, men reser runt med sin husbil, främst i Sverige och övriga Norden året runt. De sätter guldkant på varrdagen och använder husbilen som både rekreation och vila från vardagslivet, men också för nya upptäckter och äventyr som natur och kultur. De tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York City Marathon, En Svensk Klassiker och att bestiga Kebnekaise. "Att resa med husbil är frihet, resan är målet!"

HUSBILSSKOLAN

19310-112.jpg

Husbilsskolan håller föreläsningar kring allt som rör husbilar. De har experter inom alla områden som teknik, byggnation, lagar, destinationer, planlösningar, marknadens utbud, fabrikatens särdrag, begagnat och fabriksnytt.