11 - 15 sep. 2024

Hero Camper har rullat in i Sverige och visas i Vincents monter

Hero Camper har rullat in i Sverige och visas i Vincents monter
– De är riktigt tuffa och superinnovativa vagnar för äventyrare och ett nytt kapitel i vår resa, säger Vincent Schaffler om att företaget nu har blivit produktens Sverige-återförsäljare. Vi har tecknat avtal med danska tillverkaren för HeroCamper om att erbjuda deras produkter till hela den svenska marknaden innebär det att vi kan möta den efterfrågan som finns från ett helt nytt kundsegment. Det är dessa vi visar på årets mässa.

HeroCamper har låg vikt, har stora hjul som gör den lätt att dra även off road, genomtänkt i varje detalj för smarta lösningar för aktivt och gott liv. Baktill finns ett läckert kök som kan byggas över med vädertält. Inuti göms en dubbelsäng och massor av förvaring. En markis fälls lätt ut och man har en dubbelt så stor yta att kura under. Med en SkyBox på taket får man två sovplatser till. Det är en verkligt robust teardrop-camper, perfekt att dra även efter elbilar som Tesla eller Porsche Taycan såväl som efter en fyrhjulsdriven SUV såväl som en mindre bil.
– En av våra säljare har en Tesla och är överlycklig över vad HeroCamper’n erbjuder vad gäller kvalitet och funktionalitet. Mycket passar som hand i handsken också med elbil, för den som vill ut på äventyr, säger Vincent.

En perfekt plåtis
I våras levererades de första vagnarna till Vincents i Varberg. Våra olika målgrupper är såväl barnfamiljer, säsongscampare, seniorer som vill ta husbilen till Spanien och surfare som söker en perfekt ”plåtis”. Med nya HeroCamper har vi också det som efterfrågas av äventyraren, vildmarksfiskaren eller den som kanske bara vill ha en smidig övernattning hemma hos svärföräldrarna. 

Vincents Husbil & Husvagn i Varberg finns i montger C01:52.

Gustaf Johannisson

gustaf@vincents.se