11 - 15 sep. 2024

Campingtillbehör 4U Norden AB

Campingtillbehör 4U Norden AB
Digitalt vattenpass som passar alla fordon!

Det smarta vattenpasset EasyLevel® med Bluetooth. Tillverkaren CaraTech och den ledande återförsäljaren av tillbehör till campingfordon Campingtillbehör 4U är mycket nöjda med att EasyLevel® kommer säljas exklusivt genom Campingtillbehörs e-handel.

EasyLevel® vattenpass/nivåmätare ansluts till en smart telefon eller tablet med Bluetooth. Med denna nivåmätare kan du från förarplatsen se om din husvagn eller husbil står rakt, utan att behöva lämna förarplatsen, i appen ser du hur fordonet står i våg eller ej. Appen finns i två olika utföranden, en för husvagn och en för husbil, vattenpasset kan med fördel monteras fast på/under eller i fordonet, eller välj att lägga den på exempelvis diskbänken i fordonet innan du backar till den sista biten. Sensorn visar fordonets lutning i appen.

- Passar ALLA husvagnar och husbilar.
- Ladda hem EasyLevel och/eller EasyLevel RV från där appar finns.
- Fungerar med både Android och Iphone telefoner (kräver minst Android 8 eller iOS13 och bluetooth 5 eller senare).

-”Jag är mycket nöjd med min produkt och hur den har tagits emot av husvagns-, och husbilsägare i Sverige och Norden” säger Jonas Blick, uppfinnare och VD på CaraTech AB.

- ”Vi har i samarbete med Campingtillbehör 4U utvecklat hårdvaran och förpackningen. Till säsongen 2023 kommer vi tillsammans erbjuda en produkt med suverän funktionalitet med mycket enkel installation och användande för användaren” säger Jonas Blick.

- ”Campingtillbehör 4U är stolta över att vi har blivit utsedda till exklusiv partner till försäljningen av EasyLevel® och vi ser fram mot säsongen 2022. Det ligger helt rätt i tiden med denna typ av elektroniska produkter som enkelt används med telefonen och förenklar campinglivet” säger Johan Paldanius, COO på Campingtillbehör 4U. CaraTech AB har lagt ett extra stort engagemang på att utveckla appen som är mycket tydlig och enkel att installera och använda, hälsar Jonas Blick, CaraTech AB. Mer information och filmer om EasyLevel®:

https://www.campingtillbehor4u.se/sv/artiklar/easy-level-digitalt-vattenpass-med-bluetooth.html

Campingtillbehör 4u Norden AB finns i monter C02:33.

Johan Paldanius

info@campingtillbehor4u.se