11 - 15 sep. 2024

Hobby kommer till mässan

Hobby kommer till mässan
Vi har ställt 5 korta frågor till Håkan Jägmar, försäljningschef Hobby Caravan Sverige. Hobby ställer ut hela sitt modellprogram som visar på en imponerande bredd och som ger möjlighet till kvalitetscamping året om

1. Äntligen är det dags för Elmia Husvagn Husbil igen. Vad ser ni på Hobby mest fram emot?
Att åter få möta våra kunder, nya som gamla och att få se allt från branschen samlat på ett ställe. Helt enkelt en kombination av nöje och nytta för alla oss som är på plats.

2. Vad kommer vi att få se i er monter under mässdagarna?
Hobby ställer ut hela sitt modellprogram som visar på en imponerande bredd och som ger möjlighet till kvalitetscamping året om. I montern kan du till exempel se flaggskeppet Maxia 660 WQM som har generösa utrymme på nästan 20 kvm och fångar ögat med öppna ytor, panoramafönster och inte minst med ett modernt frontkök. Ett måste att kolla in på mässan!

Insida_Hobby.jpg

3. Vilka är de starkaste trenderna ni ser inför kommande säsong?
Jag ser nya kundgrupper och en yngre åldersstruktur på de som blivit nyfikna på mobil fritid under pandemin, mer barnfamiljer och fler inom outdoor/adventuresegmentet.  Där har vi vagnen Beachy. Ett helt nytt husvagnsmärke från Hobby starkt inspirerad av vanlife-trenden och som passar perfekt till fricamping. Lite enklare men utan att göra avkall på Hobbys kvalitetstänk.

4. Varför ska man besöka Elmia Husvagn Husbil?
Mässan är ett unikt tillfälle att få en samlad bild av vad mobil fritid erbjuder. Både vad gäller nyheter, utbud och trender. Inte minst möjligheten att titta in i vagnar och bilar på riktigt. Känna och klämma.

Digital information i all är men att på plats stiga in i ett fordon, jämföra olika planlösningar och känna på atmosfären är oslagbart.

Mycket handlar även att se om sitt eget hus, i det här fallet husvagnen eller husbilen. Man tittar på nya lösningar och kanske köper större, bekvämare och med bättre kvalitet. Vagnar, förtält och tillbehören, allt har blivit bättre och Elmia Husvagn Husbil är ett ypperligt tillfälle att få se allt detta.

Barn_Hobby.jpg

5. Vilket är ditt bästa tips till besökaren?
Fundera på vad som är dina/era behov. Vad är viktigt för att får ut det mesta av er fritid?

Är det en familj måste så klart barnens utrymmes tittas lite extra på.

Är det ett par som letar vagn ser behoven förmodligen annorlunda ut.

Är du ny i den mobila fritidsvärlden - gör en checklista på vad du vill ha svar på. Är du rutinerad titta på möjlighet att gradera upp dig. Allt för att hitta fram till din optimala mobila fritid.

Sist men inte minst, kom ihåg att besöka oss i Hobbymontern så hjälper vi dig att hitta rätt.

Välkommen till din Hobby!