Nordens viktigaste branschmässa

Elmia Garden - för besökare

Tre dagar - 24-26 september

Elmia Garden innebär i år tre fullspäckade mässdagar, 24-26 september, där du som jobbar i branschen möter ledande företag, lyssnar till intressanta föreläsningar och upplever inspirerande miljöer. Elmia Garden är en nationell mötesplats där du kan knyta nya kontakter, få kunskap och idéer och utbyta erfarenheter. Mässan erbjuder ett stort utbud av grönt material och produkter för butiken eller kedjan. Välkommen till Elmia Garden 24-26 september 2019!

Förregistrera dig här.

 

Garden Trends - 2020 års trender

På Elmia Garden tolkas trädgårdstrenderna för 2020 i mässans inspirationsmiljöer, seminarier och i restaurangernas menyer. Se trenderna redan nu på elmiagardentrends.se

 

Elmia Park

I år arrangeras Elmia Garden samtidigt som Elmia Park. De dubbla mässorna ger tre dagar med härlig inspiration och ett bredare utbud av utställare. Givetvis fri entré till båda mässorna.

Elmia Park är Sveriges största branschmässa för utemiljöer som parker, kyrkogårdar, idrottsanläggningar och gröna ytor i anslutning till fastigheter. Här visar branschens leverantörer det senaste inom maskiner, utrustning, möbler, jord- och växtmaterial samt mycket mer. Allt för en effektiv och professionell skötsel av grönare miljöer. Läs mer om Elmia Park.

Annonser: