Norra Europas viktigaste branschmässa

Elmia Garden innebär två fullspäckade mässdagar, 26-27 september, där du som jobbar i branschen möter ledande företag, lyssnar till intressanta föreläsningar och upplever inspirerande miljöer. Elmia Garden är en internationell mötesplats där du kan knyta nya kontakter, få kunskap och idéer och utbyta erfarenheter. Mässan erbjuder ett stort utbud av grönt material och produkter för butiken eller kedjan.

På Elmia Garden 2017 tolkades trädgårdstrenderna för 2018, som vi tidigare presenterat på elmiagardentrends.se, i mässans inspirationsmiljöer, seminarier och i restaurangernas menyer.

 

Nyheter och fokusområden Elmia Garden 2017

Vi lade i år lite extra fokus på florister och blomsterbutikers framtida utmaningar och möjligheter i form av inspirationsmiljöer, livepodd och paneldiskussion med floristbranschens ledande aktörer.

Ett segment med trädgårdsmöbler, grillar och utomhusbelysning var också nytt för i år. Ett produktsegment som riktar sig både till fastighetsbranschen och kedjorna.

Tillsammans med Progro lyfts teknikfrågor, både genom föredrag och de teknikföretag som finns på plats. Dessutom presenterade vi för första gången ”Future Stories” som handlar om hur man ska få ut sitt budskap med hjälp av VR-teknik, 3D-printning och sociala medier.

Välkommen tillbaka till Elmia Garden 26-27 september 2018!