Elmia Wood

Världsledande affärsarena med fokus på värdet av skogen

Världsledande affärsarena med fokus på värdet av skogen

Elmia Wood är den globala mötesplatsen för hela skogsbranschen. Här möts skogsägare, entreprenörer och skogstjänstemän från hela världen. Idéer utvecklas, kontakter knyts och affärer skapas. Det är en branschfest i världsklass helt uppbyggd i skogen där du kan se och testa skogsmaskiner, verktyg och innovativ teknik i sin naturliga miljö.

Elmia har lång erfarenhet av att arrangera mässor i skogen. Här finns potentiella kunder och leverantörer från hela världen bara ett handslag bort. 

År 2021 är det stort fokus på värdet i skogen. Vi lyfter ny skogsteknologi, bioenergi, last- och transporter samt hållbarhetsfrågor. Planeringen är redan i full gång – vill du vara med?

Mässan startar om
277
Dagar
:
13
Timmar
:
47
Minuter
Sociala medier
Elmia Wood Innovation Award
Future Arena
Hur nyttjar vi våra skogar bäst - idag och imorgon?
25 jun 2020
Koppla upp dig gratis till den digitala mötesplatsen Elmiadalen för att ta del av programpunkten om skogen via livestream.
Konferens Sydsvenskt skogsbruk 6 mars
3 feb 2020
Sydsvenskt Skogsbruk är mötesplatsen för aktiva skogsbrukare i södra Sverige. Vi samlas för en dag fylld med aha-upplevelser. Och för att tillsammans känna kraften i sydsvenskt skogsbruk. Elmia Wood är på plats och genom oss kan du få rabatt till hela konferensen.
Vill ditt företag följa med oss till Tyskland
30 jan 2020
INSTÄLLT med anledning av Corona-situationen.
Ny entré och slinga - se kartan över Elmia Wood 2021
10 dec 2019
För Elmia Wood 2021 gör vi mässområdet mer lättillgängligt med kortare och tätare slingor. Vi skapar en ny entré och den nya slingan leder direkt till området Forest Machines.
Seminarie om bioengergi
9 dec 2019
Under SkogsElmia arrangerade Elmia Wood tillsammans med Dagens Industri ett exklusivt seminarie om bioenergi. Var du inte på plats? Det gör inget. Det filmades och finns nu på Elmia Woods YouTube kanal.
 Elmia är ett skyltfönster som driver exporten av svensk skogsteknik
9 dec 2019
Den nordiska skogsbrukstekniken utvecklades i långa stycken av småföretag, vilka snabbt kom ut på en världsmarknad. – Elmias skogsmässor var och är det internationella skyltfönstret, säger Hans-Åke Elofson, som under sina pionjärår arbetat på centrala poster hos tongivande maskintillverkare.