Elmia Skogsevent är en exklusiv möjlighet att bjuda in till vad du och ditt företag eller din organisation vill och behöver – mitt i skogen. Vi är redo att hjälpa dig att skapa en berikande upplevelse för dina kunder, leverantörer, återförsäljare och medarbetare.

Elmia Skogsevent ger företag och organisationer möjlighet att på ett enkelt och smidigt sätt skapa ett företagsevent med det innehåll och de deltagare som de själva önskar, i en skoglig omgivning med hög service och trevligt kvällsarrangemang.

Satsningen görs för att skapa ett komplement till och en naturlig mötesplats under åren mellan Elmias skogsmässor. Detta event är dock ingen mässa med öppen biljettförsäljning.

Vad vill du och ditt företag göra?

Vare sig det är internt eller externt, sälj eller utbildning, maskinvisning eller konferens, själv eller med partnerföretag så ger Elmia Skogsevent möjlighet att skapa två givande heldagar med en känsla av exklusivitet och hög service.

För deltagande företag och organisationer finns det obegränsade möjligheter att nyttja eventet till:

  • Maskinvisning
  • Demokörning
  • Kundbearbetning
  • Kick off
  • Utbildning
  • Konferens eller seminarie
  • Personalvård
  • Pressträff

...eller något helt annat. Vi skräddarsyr efter era behov!

Vilka deltar?

Målet är att ha med företag som har produkter från hela skogens omloppscykel, det vill säga från avverkning, plantering, röjning, gallring och energihantering. Den stora fördelen är att eventet sker i den naturliga miljön för det som dagarna handlar om – skogen.

Vem bjuder in besökare?

Elmia Skogsevent är ingen mässa med öppen biljettförsäljning. Inbjudningarna till eventet görs av de deltagande företagen och organisationerna själva, som dessutom avgör om de vill ha sitt event slutet eller ett som är öppet även för andra företags besökare. Inbjudande företag och organisationer står dock för värdskapet för de som de själva har bjudit in.

Deltagande företag och organisationer kan dock välja att ta emot intresseanmälningar om att besöka eventet.