För deltagande företag

Låt skogen säga sitt om ditt

Elmia Skogsevent är ett företagsevent för dig och dina kunder, återförsäljare, medarbetare och leverantörer, där vi kan skräddarsy ditt innehåll. Forma skogen efter vad du vill säga, låta andra prova på eller lära sig mer om. Vi hjälper dig genom att möta dina behov och ge stöd i skapandet av ett lyckat event.

Bjud in och gör intryck på riktigt. Låt kunder, medarbetare och leverantörer integrera med ditt varumärke i skogens prakt. Vi erbjuder allt från små gläntor och hyggen till 150 hektar i skogens hjärta i Bratteborg söder om Jönköping.

Vi har marken, du har byggstenarna. Ambitionen delar vi. Elmia Skogsevent ska bli årets självklara tillfälle att bjuda in till aktiviteter som maskinvisning, utbildning, demokörning, konferens eller pressträff.

Förutom de personer som du bjuder in finns branschkollegor, potentiella partners och andra likasinnade på plats. Du väljer själv om du vill anordna en sluten tillställning eller en öppen aktivitet för alla deltagande företags gäster. På tisdagen erbjuder vi en kväll med god mat och dryck och härlig underhållning.

Elmia Skogsevent kommer inte att genomföras under 2024.

/globalassets/bilder/massor/skogsevent/alstor_oppenhytt_1920x1277px.jpg