Vad du ställer på ditt julbord påverkar både dig och din omvärld. Svenskt naturbeteskött framhålls som det mest hållbara valet, vid sidan av viltkött. Men vad är naturbetesskött, hur framställs det, vilka fördelar har det och varför är det så viktigt?
Vi pratar mattraditioner, smak, tips och tricks för att äta mindre men bättre kött till både fest och vardag. Fördelar för plånbok, landsbygdsutveckling, klimat, hälsa och biologisk mångfald.
Föreläsningen arrangeras av Föreningen Naturbeteskött i Sverige i samverkan med Elmia Matbruk, och är ett samarbete inom den regionala livsmedelsstrategin för Jönköpings län 2030.
Vi använder cookies (kakor) på elmia.se för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att surfa vidare på vår webbsida accepterar du att cookies används. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga webbläsaren eller stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Läs mer om cooies på elmia.se.