En mässa som tar ett helhetsgrepp om mat och klimat
Jobbar du i en bransch där livsmedel produceras, förädlas, konsumeras eller återbrukas? Vill du att mat inte bara ska smaka gott – utan även göra gott för både människa och miljö? Letar du inspiration, vill vidga ditt nätverk och göra nya, goda affärer? Då ska du ställa ut på Elmia Matbruk.
I mer än 60 år har vi på Elmia samlat lantbrukets aktörer på våra mässor. År efter år. Med den kunskapen i ryggen, och med fötterna i myllan, breddar vi nu perspektivet och tar ett stort kliv mot en helt ny mässa. Elmia Matbruk tar ett helhetsgrepp om dagens frågor kring mat och klimat. Vi bjuder in alla aktörer i kedjan från livsmedelsproduktion till förädling, konsumtion och återbruk. Här möts företagen och organisationerna som vill ett steg framåt – mot en smartare och mer hållbar livsmedelsproduktion.
I Hall D fokuserar vi kring ordet Producera. Produkter, tjänster och inspiration för en hållbar djuruppfödning, odling och matproduktion. Här finns kontakter och affärer som gör gott för både djur och miljö.
I Hall C fokuserar vi kring ordet Förädla. Produkter, tjänster och inspiration för framtidens livsmedelsförädling. Här finns kontakter och inspiration som gör gott för både människa och företag.
I Hall C fokuserar vi kring ordet Smaka. Här presenteras mat. Du upplever, inspireras och smakar. Här finns maten som inte bara smakar gott, utan gör gott.
I Hall B fokuserar vi kring ordet Återbruk. Här presenteras produkter och tjänster som är kopplade till återvinning och återbruk inom livsmedelsproduktionen. Här finns goda förebilder och affärer som gör gott.