För utställare

Branschmässan som tar ett helhetsgrepp om mat och klimat

Varför ska jag ställa ut?

Jobbar du i en bransch där livsmedel produceras, förädlas, konsumeras eller återbrukas? Vill du att mat inte bara ska smaka gott – utan även göra gott för både människa och miljö? Då ska du ställa ut på Elmia Matbruk.

Elmia Matbruk är den enda mässan som tar ett helhetsgrepp om dagens frågor kring mat och klimat. På plats finns alla aktörer som ligger i framkant och jobbar med en hållbar livsmedelsproduktion. Mässan är indelad i fyra områden i ett cirkulärt tänk; från livsmedelsproduktion till förädling, konsumtion och återbruk. Här möts företagen och organisationerna som vill ett steg framåt – mot en smartare och mer hållbar livsmedelsproduktion. 

På Elmia Matbruk träffar du såväl nya som befintliga kunder, lanserar nyheter och kan samtidigt själv ta del av ny kunskap från de andra utställarna. På lördagen och söndagen öppnar mässan även för allmänheten, då är alla som är intresserade av smakupplevelser, hållbarhetsfrågor, primärproduktion och svenska livsmedel välkomna.

Affärer
Här skapas nya affärer för hållbar och lönsam utveckling
Nätverk
Olika branscher med ett gemensamt intresse etablerar nya nätverk
Inspiration
Möt andra och inspireras av att ta steg framåt mot en smartare livsmedelsproduktion
Kunskap
Påverka människor att ta hållbara beslut när de utvecklar och investerar i sina verksamheter
Karin Nalbin, vice ordförande i LRF:s regionstyrelsen i Jönköping län och ansvarig för konsument- och livsmedelsfrågor
LRF har, med alla sina livsmedelsproducerande företagare, en självklar plats på Elmia Matbruk.
Karin Nalbin, vice ordförande i LRF:s regionstyrelsen i Jönköping län och ansvarig för konsument- och livsmedelsfrågor
Adam Svensson, ansvarig Mat och Dryck FC Gruppen
Arbetar ni liksom oss med hållbar matproduktion? Då får ni inte missa Elmia Matbruk.
Adam Svensson, ansvarig Mat och Dryck FC Gruppen
Carolina Axelsson, mässansvarig Elmia Matbruk
Elmia Matbruk blir mötesplatsen för en smartare och mer hållbar livsmedelsproduktion.
Carolina Axelsson, mässansvarig Elmia Matbruk