Jobbar du i en bransch där livsmedel produceras, förädlas, konsumeras eller återbrukas? Letar du inspiration, vill vidga ditt nätverk och göra nya, goda affärer? Då ska du ställa ut på Elmia Matbruk.
Mässan tar ett helhetsgrepp om mat och klimat och samlar alla aktörer i kedjan från livsmedelsproduktion till förädling, konsumtion och återbruk. Missa inte chansen att träffa nya kunder, stärka ditt varumärke och visa dina produkter eller lösningar till relevanta målgrupper.
Välkommen den 17-18 oktober 2023!
Hela Elmia Matbruk präglas av ett cirkulärt tänk. Från producera till förädla, konsumera och återbruka. Läs mer om mässans temaområden här.
Produkter, tjänster och inspiration för en hållbar djuruppfödning, odling och matproduktion. Exempelvis visas det som rör mjölk- och köttproduktion, odling och produktion av grönsaker, frukt och bär. Vattenbruk, fiskodling och andra vattenodlingar, insekter samt möjligheter med stadsodling.
Produkter, tjänster och inspiration för framtidens livsmedelsförädling. Vi belyser här även förädlingar kopplat till teknik, kunskap och nätverk. Mångbruk inom livsmedelsproduktion skapar förädling av det svenska landskapet i form av turism, friluftsliv, bo på lantgård.
Produkter, förpackning, transporter och livsmedelhantering. Hur kan vi på ett smart och hållbart sätt förpacka och transportera produkter till konsumenten? Hur kan livsmedelsindustrin ställa om för att tillgodose fler och mer hållbara produkter?
Produkter och tjänster som är kopplade till återvinning, återbruk och minskning av svinn inom livsmedelsproduktionen. Vi inspireras av förebilder och affärer som gör gott både för plånboken och klimatet.