Branschmässan som tar ett helhetsgrepp om mat och klimat
Jobbar du i en bransch där livsmedel produceras, förädlas, konsumeras eller återbrukas? Vill du att mat inte bara ska smaka gott – utan även göra gott för både människa och miljö? Då ska du ställa ut på Elmia Matbruk.
Elmia Matbruk är den enda mässan som tar ett helhetsgrepp om dagens frågor kring mat och klimat. På plats finns alla aktörer som ligger i framkant och jobbar med en hållbar livsmedelsproduktion. Mässan är indelad i fyra områden i ett cirkulärt tänk; från livsmedelsproduktion till förädling, konsumtion och återbruk. Här möts företagen och organisationerna som vill ett steg framåt – mot en smartare och mer hållbar livsmedelsproduktion.
På Elmia Matbruk träffar du såväl nya som befintliga kunder, lanserar nyheter och kan samtidigt själv ta del av ny kunskap från de andra utställarna. På lördagen och söndagen öppnar mässan även för allmänheten, då är alla som är intresserade av smakupplevelser, hållbarhetsfrågor, primärproduktion och svenska livsmedel välkomna.
Välkommen att skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.
Vem ställer ut på Elmia Matbruk, vilka är besökargrupperna och vilken är historien bakom Elmia Matbruk?
I Hall D fokuserar vi kring ordet Producera. Här presenteras produkter och tjänster som är kopplade till allas vår matproduktion. Här finns kontakter och affärer som gör gott.
I Hall C fokuserar vi kring ordet Förädla. Här presenteras produkter och tjänster som är kopplade till livsmedelsförädling. Här finns kontakter och inspiration som gör gott.
I Hall C fokuserar vi kring ordet Smaka. Här presenteras mat. Du upplever, inspireras och smakar. Här finns maten som inte bara smakar gott, utan gör gott.
I Hall D fokuserar vi kring ordet Återbruk. Här presenteras produkter och tjänster som är kopplade till återvinning och återbruk. Här finns goda förebilder och affärer som gör gott.