Jobbar du i en bransch där livsmedel produceras, förädlas, konsumeras eller återbrukas? Letar du inspiration, vill vidga ditt nätverk och göra nya, goda affärer? Då ska du delta på Elmia Matbruk — affärsarenan för hållbara livsmedelssystem.
Elmia Matbruk erbjuder en unik helhet med ett högaktuellt konferensprogram, en mässa med branschens ledande aktörer och spännande aktiviteter. Här möts företagen som vill ett steg framåt – mot en smartare och mer hållbar livsmedelskedja.
Välkommen till två fullspäckade dagar den 18-19 oktober 2023 på Elmia i Jönköping!
Hela Elmia Matbruk präglas av ett cirkulärt tänk. Från producera till förädla, konsumera och återbruka. Läs mer om mässans temaområden här.
Produkter, tjänster och inspiration för en hållbar djuruppfödning, odling och matproduktion. Exempelvis visas det som rör mjölk- och köttproduktion, odling och produktion av grönsaker, frukt och bär. Vattenbruk, fiskodling och andra vattenodlingar, insekter samt möjligheter med stadsodling.
Produkter, tjänster och inspiration för framtidens livsmedelsförädling. Vi belyser här även förädlingar kopplat till teknik, kunskap och nätverk. Mångbruk inom livsmedelsproduktion skapar förädling av det svenska landskapet i form av turism, friluftsliv, bo på lantgård.
Produkter, förpackning, transporter och livsmedelhantering. Hur kan vi på ett smart och hållbart sätt förpacka och transportera produkter till konsumenten? Hur kan livsmedelsindustrin ställa om för att tillgodose fler och mer hållbara produkter?
Produkter och tjänster som är kopplade till återvinning, återbruk och minskning av svinn inom livsmedelsproduktionen. Vi inspireras av förebilder och affärer som gör gott både för plånboken och klimatet.