21 - 24 aug. 2024

Marknadens första extraljus med start-up positionsljus!

Marknadens första extraljus med start-up positionsljus!
I Abkatis monter B05:46 hittar du en av årets största nyheter - BriodLights Extraljus OZZ. Ett extraljus där du inte behöver kompromissa mellan design och prestanda längre.

Innovation och design är två huvudparametrar och vi har inte tummat på något när vi utvecklat lampan. Slimmad och kraftfull på samma gång, designad i Sverige och med en banbrytande dynamisk start-up funktion.

Du kan välja att få OZZ extraljus med lamphus i antingen vitt eller svart – allt för att smälta in så snyggt som möjligt på ditt fordon. Det är inte bara design och innovation som imponerar! BriodLights OZZ LED extraljus har hela 7010 uppmätta lumen. För den riktigt ljustörstande finns även boostfunktionen som istället ger 10 600 lumen och når 1 lux vid 680 meter. Driving Beam ljusbilden är en favorit bland många, då den är både bred och lång och därmed täcker upp körbanan såväl framåt som åt sidorna. Med en färgtemperatur på 5700 K är ljuset behagligt både i beckmörker och längs snötäckta vägar. Välkommen in till oss

anja örnberger

anja.ornberger@abkati.se