Arenan för världens framtida skogsbruk

Karta Elmia Wood - Ny entré och slinga som leder direkt till området Foretsry Machines

Att ställa ut på Elmia Wood är en kostnadseffektiv marknadsföringskanal. På kort tid möter du en stor skara potentiella kunder och kan sätta ditt varumärke på den internationella skogskartan. 

De 50 000 besökarna kommer från 50 länder, alla kontinenter representerade, för att hitta intressanta produkter, nyheter och smarta lösningar. Elmia är också platsen för kompetensutveckling och rekrytering inom branschen. För den som vill vara med och positionera sig bland de senaste innovationerna inom världens skogsbruk, är det Elmia Wood som gäller.

De största besökargrupperna är skogliga entreprenörer, skogsägare, tjänstemän och skogsåkare. Men även skogliga utbildningar finns på plats. Dessutom samlas över 200 journalister från över 20 länder för att bevaka dina nyheter inom den internationella skogsbranschen.  

Ny entré och slinga
För Elmia Wood 2021 gör vi mässområdet mer lättillgängligt med kortare och tätare slingor. Vi skapar en ny entré och den nya slingan leder direkt till området Forest Machines.

 

Fokusområden

Sverige är världsledande på flera områden inom skogsbranschen, exempelvis inom innovationsteknik och bioenergi. Mässan kommer att delas upp i temaområden och besökaren kommer lätt att hitta sitt specifika intresseområde. Fokusområdena är Load & Transport, Bioenergi, Forestry Machines, Drone Zone, Future Arena och Wood Working. Hållbart skogsbruk och innovationer kommer också att belysas särskilt.

 

Load & Transport - Elmia Wood

Load & Transport

91 % av de utländska besökarna var intresserade av Load & Transport 2017 samt 77% av de svenska besökarna. Skogsbranschen står för 20% av transporterna i Sverige.

 

Bioenergy - Elmia Wood

Bioenergy

18% av de internationella besökarna på Elmia Wood 2017 var intresserade av bioenergi. Sverige är en världsledande aktör inom bioenergi. De stora namnen inom bioenergi kommer att visas på Elmia Wood 2021.

 

Wood Working - Elmia Wood

Wood Working

41% av de internationella besökarna på Elmia Wood 2017 var intresserade av Wood Working. Huvudaktörer inom mindre sågverk kommer att finnas på plats 2021.

 

Vilket blir ditt avtryck under Elmia Wood 2021?

Vid varje nytt mässtillfälle vill vi tillsammans med er utställare erbjuda en bättre och mer komplett skogsmässa. Säkra din plats bland över 500 utställare redan nu, och var med och gör avtryck på Elmia Wood 2021.

Book now

Boka monter

Säkra din plats idag bland de över 500 utställarna!

Boka din monter nu