Att ställa ut på Elmia Wood är en smart investering

Att ställa ut på Elmia Wood är en kostnadseffektiv marknadsföringskanal. På kort tid möter du en stor skara potentiella kunder och kan sätta ditt varumärke på den internationella skogskartan.

De 50 000 besökarna kommer från 50 länder, alla kontinenter representerade, för att hitta intressanta produkter, nyheter och smarta lösningar. Elmia är också platsen för kompetensutveckling och rekrytering inom branschen. För den som vill vara med och positionera sig bland de senaste innovationerna inom världens skogsbruk, är det Elmia Wood som gäller.

De största besökargrupperna är skogliga entreprenörer, skogsägare, tjänstemän och skogsåkare. Men även skogliga utbildningar finns på plats. Dessutom samlas över 200 journalister från över 20 länder för att bevaka dina nyheter inom den internationella skogsbranschen.  

Fokusområden

Sverige är världsledande på flera områden inom skogsbranschen, exempelvis inom innovationsteknik och bioenergi. Därför lyfter vi fram fokusområden som Bioenergi, Innovativ skogsteknik och Drönare, Load and Transport samt Hållbarhetsfrågor.

Vilket blir ditt avtryck under Elmia Wood 2021?

Vid varje nytt mässtillfälle vill vi tillsammans med er utställare erbjuda en bättre och mer komplett skogsmässa. Säkra din plats bland över 500 utställare redan nu, och var med och gör avtryck på Elmia Wood 2021.

Boka monter

Säkra din plats idag bland de över 500 utställarna!

Boka din monter nu