Elmia Garden på Instagram

Inspiration, nya kontakter och framtidsspaning

Elmia Garden innebär två fullspäckade mässdagar, 4-5 oktober, där du som jobbar i branschen möter ledande företag, lyssnar till intressanta föreläsningar och upplever inspirerande miljöer. Elmia Garden är en internationell mötesplats där du kan knyta nya kontakter, få kunskap och idéer och utbyta erfarenheter. Mässan erbjuder ett stort utbud av grönt material och produkter för butiken eller kedjan.

Trädgårdstrenderna för 2018, som vi tidigare presenterat på elmiagardentrends.se, tolkas i mässans inspirationsmiljöer, seminarier och i restaurangernas menyer.

Nyheter och fokusområden

Vi lägger i år lite extra fokus på florister och blomsterbutikers framtida utmaningar och möjligheter i form av inspirationsmiljöer, livepodd och paneldiskussion med floristbranschens ledande aktörer.

Ett segment med trädgårdsmöbler, grillar och utomhusbelysning är också nytt för i år. Ett produktsegment som riktar sig både till fastighetsbranschen och kedjorna.

Tillsammans med Progro lyfts teknikfrågor, både genom föredrag och de teknikföretag som finns på plats. Dessutom presenterar vi för första gången ”Future Stories” som handlar om hur man ska få ut sitt budskap med hjälp av VR-teknik, 3D-printning och sociala medier.

Vi är även glada att kunna presentera flertalet nya företag bland våra utställare, nya för både mässan och Skandinavien.

Välkommen till Elmia Garden 4-5 oktober 2017! 

Mässkatalog online 2017

Mässkatalog online

Se uppdaterad utställarlista och produktregister för Elmia Garden 2017.

Till mässkatalogen

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad - registrera dig för vårt nyhetsbrev.

Prenumerera

Trädgårdstrender för 2018

Inspireras av 2018 års trädgårdstrender och trendspaningar från branschen.

Mer om Elmia Garden Trends

Senaste nyheterna

Se de senaste nyheterna från mässan.

Till nyhetssidan