Så drar Battenfeld nytta av parallella mässor

Battenfeld har varit en trogen utställare sedan Elmia Polymer startade. Något som har resulterat i flera nya kunder och en ökad omsättning. Mycket tack vare de parallella mässorna som har lockat nya kunder till montern.

En stor, informativ och besökarvänlig monter. Det är vad Battenfeld satsar på under varje Elmia Polymer. Och det har gett resultat.

– Som enskild mässa är Elmia Polymer viktig för oss. Att den dessutom är samordnad med produktionsmässorna samma dagar ser vi som en mycket stor fördel. Framför allt tänker jag på Elmia Automation, ett område som går hand i hand med plast- och gummiindustrin, säger Christian Hiljemark, vd på Battenfeld.

En lyckad mässa kräver planering och för Battenfeld innebär det att arbetet inför 2020 påbörjas redan under sommaren i år.

– Elmia Polymer är viktig för skandinavisk industri. För oss som leverantör gäller det då att kunna visa våra besökare något speciellt och vad som gäller på marknaden. Här har vi möjligheten att kunna visa nyheterna och hela vårt program för befintliga och nya kunder, säger Christian Hiljemark.

Publicerad
2019-04-11
Bilder
Michael Hiljemark, tv, och Christian Hiljemark från Battenfeld.
Michael Hiljemark, tv, och Christian Hiljemark från Battenfeld.