14 - 17 maj 2024

Mediapartners till Elmia Polymer 2024

Verkstäderna och Metal-Supply - Branschens ledande och viktigaste medier som ger en unik bevakning inom metall- och verkstadsindustrin. Stort fokus ligger på produktionsteknik och utveckling kring maskinerna, materialen, metoderna och människorna.   
 
Branschkunniga journalister skriver i första hand om svenska företag och händelser i branschen, vi blickar också utanför landets gränser eftersom många av våra större företag är verksamma på den globala marknaden. 
 
I våra digitala kanaler och tryckta tidningar ger vi dig allt det intressanta och viktiga så att du alltid är uppdaterad kring det senaste inom branschen.   

Till Metal Supply hemsida >>

 

Plastforums devis är För kunskap, nytta & nöje. Vi ska förmedla kunskap och kompetens och vara ett verktyg i vardagen för våra läsare och vi ska göra det på ett lustfyllt och underhållande sätt.

Plastforum vänder sig till plast-, gummi och kompositindustrin – och dess kunder, konstruktörer och produktutvecklare. Vi samlar in och förmedlar kvalificerad kunskap om material, metoder, maskiner och marknader till alla som verkar inom och har anknytning till branschen.

Till Plastform hemsida >>

 

Polymervärlden gör en marknadsorienterad tidning som de vill ska vara lättbegriplig för såväl polymerindustrin som den allmänna industrin.

De letar nyheter hos polymerbearbetare, råvaruföretag, maskinföretag och formtillverkare och ger deras syn på utvecklingen.

Polymerindustrin är bred. Många bearbetningsmetoder, en enorm materialflora och med produkter i praktiskt taget all form av industri. Denna bredden vill de spegla i varje utgåva.

På hemsidan kan du beställa prenumeration eller ta del av tidigare utgivna nummer.

Till Polymervärlden hemsida >>