Hallå där, Anders Friborg ...

...ordförande för Plastmaskingruppen, PMG, som nyligen avtalat med Elmia Polymer om en förmånlig utställar-rabatt. Varför ska era medlemmar ta den här chansen?

– Rabatten är förhandlad fram av PMG för att göra det lättare för framför allt de medlemmar som har maskiner som de vill visa på mässan. Det kostar mycket pengar att visa maskiner i drift, men vi tycker att det är viktigt att kunna göra det.

Vilka är de stora vinsterna med att ställa ut på Elmia Polymer?

– Vi anser att det är viktigt att ha en riktig plastmässa med maskiner, utrustning och material på hemmaplan i Sverige. På Elmia Polymer får vi chansen att visa upp vad vi erbjuder marknaden i form av nya innovativa lösningar för en bred publik. Kunderna kan utan stora kostnader sända sin personal till mässan och även dela upp besöken under de fyra dagar mässan pågår för att inte störa produktionen mer än nödvändigt. Det är viktigt för våra medlemsföretag att visa sig på marknaden samt att möta en bredare grupp av mässbesökare som man kanske inte får chansen att möta i vanliga kundmöten.

Varför ska företag i branschen bli medlemmar i PMG?

– PMG vill ha så många som möjligt av de företagen som verkar inom maskin- och utrustningsbranschen som medlemmar för att kunna vara en speaking partner i frågor som rör exempelvis mässor. Vi får även genom medlemskapet tillgång till unik statistik och en kollegial gemenskap. På våra möte får vi möjligheten att stötta varandra i branschgemensamma frågor.

Publicerad
2019-06-19
Bilder
Anders Friborg, ordf. PMG
Anders Friborg, ordf. PMG