Elmia Park – en grön affärsmöjlighet!

Elmia Park är den självklara arenan för dig som vill nå de viktigaste kunderna inom anläggning, restaurering och skötsel av gröna stadsmiljöer, kyrkogårdar, golfbanor och idrottsanläggningar och gröna ytor i anslutning till fastigheter.

Här gör du affärer med beslutsfattare, påverkare, landskapsarkitekter, organisationer inom fastighetsskötsel, entreprenörer, campingföreståndare och de som dagligen är verksamma inom skötsel av grönytor. Dessutom träffar du viktiga personer från golfens värld.

Vi samarbetar med de viktiga branschorganisationerna; Swedish Greenkeepers Association (SGA) och Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.

Elmia Park är en komplett mötesplats för alla som arbetar med att Anlägga grönytor, få utemiljöer att grönska och Växa samt att Attrahera människor till gröna ytor i stadsmiljöer.
Välkommen till tre dagar av inspirerande möten, grönare ute- och stadsmiljöer, utställningar och framtidsvisioner. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för framtidens gröna miljöer.

Boka din plats idag!

Fairlink -kurser för dig som utställare

Fairlink - utbildning för dig som utsällare

Tillsammans med Fairlink vill vi på Elmia Park ge dig/er som utställare en möjlighet att skaffa er mer kunskap gällande hur ni skulle kunna göra ert mässdeltagande ännu bättre.

Genom Fairlinks utbildningstjänster kan ni få hjälp med allt ifrån att utforma en effektiv mässtrategi till att motivera era medarbetare som skall arbeta i montern. Fairlink kan idag erbjuda Nordens största utbildningsutbud inom mässutbildning.

Om Fairlink Kurser Onlinekurser

Folder Elmia Park

Elmia Parks folder, beskriver kort mässan, seminarierna och bussresan, inkl fri entrébiljett. 

Läs foldern här

Konferens 24 september

Om Urban Green Talks

Konferensen för framtidens gröna stadsmiljöer.

Konferensen hade ett gemensamt spår med fokus ligger på varför vi behöver gröna miljöer i städerna. Därefter följde två parallella spår: Trender och framtid samt Praktik och projekt.

Om konferesen

Följ oss

Följ oss

Håll dig uppdaterad - följ oss i våra kanaler.

Följ oss på LinkedIn

Följ oss på Facebook

Nyhetsbrev