11 - 15 sep. 2024

Mässan för hela familjen!

Mässan för hela familjen!
Elmia Husvagn Husbil är ett fantastiskt tillfälle att se, jämföra och spana in alla nya modeller och nyheter på ett och samma ställe. På mässan hittar du i princip alla märken som finns på den svenska marknaden. Här kan du på ett enkelt sätt testa dig fram om du föredrar långbäddar eller Queensize-bädd, frontkök eller en stor bekväm sittgrupp?

Kanske vill du se fördelarna med en plåtis eller testa att gå in i en riktigt lyxig husbil? På mässan finns allt och lite till och du kan enkelt se och jämföra mellan olika modeller och varumärken och ställa alla dina frågor direkt till experterna på plats.  

Dessutom finns det massor av tillbehör på mässan. Allt från förtält, solceller, campingtillbehör eller så kanske du vill köpa något gott till kvällsmyset ute på mässcampingen - som är unik för just Elmia!

Inspiration

Passa även på att inspireras och informeras av våra inspirerande föreläsare, få svar på kluriga frågor om elektronik, laddning, chassi, däck, byggteknik, marknadens utbud, resmål, lagar, tillbehör, vintercamping och mycket mer från våra erfarna experter på plats. Ta chansen att få oberoende rådgivning inför ditt köp!

Barnen i fokus

Under mässans samtliga dagar finns det även möjlighet för barnen att leka i Kids arena där vi bygger upp en hel hall där leken får stå i centrum. Här finns en lekavdelning med hoppborgar, pysselhörna, lekhörnor med playmobil och mycket mer. Hit är alla barn välkomna. Vill du gå i lugn och ro på mässan och ditt barn är äldre än fyra år så tar våra duktiga barnpedagoger hand om ditt barn och ser till att de får en härlig upplevelse. Barn som är yngre än fyra år är välkomna i sällskap av en vuxen.           

Danskvällar i världsklass

 På fredag och lördag avslutar du med flerdagarsbiljett med fördel ditt besök med danskvällarna, där du kan passa på ta en svängom på vårt dansgolv efter mässans stängning.