11 - 15 sep. 2024

Träffa Vincents Husbil & Husvagn på mässan

Träffa Vincents Husbil & Husvagn på mässan
Vi har ställt 5 korta frågor till Gustaf Johannisson, Försäljning Vincents Husbil & Husvagn, som är en av våra utställare på mässan.

1. Äntligen är det dags för Elmia Husvagn Husbil igen. Vad ser ni mest fram emot?
Vi ser fram emot att äntligen få komma till husbils- och husvagnsfolkets älsklingsmässa och möta våra kunder och de som är intresserade.

Vincents_Gustaf.jpg


2. Vad kommer vi att få se och vad kommer att hända i er monter under mässdagarna?

Vi bjuder in till äventyr! Vi har i år blivit återförsäljare för den riktigt coola teardrop-vagnen Hero Camper som blivit megapopulär runtom i världen hos dem som älskar outdooräventyr och friluftsliv. De är dansktillverkade och tilltalar även dem som kör elbil då de är väldigt lätta att dra. Samtidigt har de en robust design och rejäla hjul och man kan dra den rakt ut på ett fält och bara njuta av naturen. Ett rullande sovrum med världens bästa utsikt, helt enkelt.

När vi nu öppnar på östkusten i Kalmar-Ålem den 12/9 så hoppas vi också träffa många intresserade som bor i Stockholm och söderut. Där kommer vi att erbjuda vinterförvaring både ute och inne samt förmedling och försäljning av objekt som vi varudeklarerar.

 

Vincents_bild1.jpg


3. Vilka är de starkaste trenderna ni ser inför kommande säsong?

Vi ser en allt större efterfrågan på mindre husbilar och husvagnar så som ’’plåtisar’’ och Hero Campers. Denna trend tror vi kommer hålla i sig i takt med att ’’teardrop-vagnar’’ som fenomen växer sig allt starkare och större runt om i världen.

Vincents_bild2.jpg

4. Varför ska man besöka Elmia Husvagn Husbil?

Det är träffpunkten för alla som älskar det fria livet på hjul. Ett måste!

Vincents_bild3.jpg


5. Vilket är ditt bästa tips till besökaren?

Njut av alla nyheter och passa på att besöka oss för att ta del av en helt ny upplevelse. Hero Camper är något nytt, häftigt och fortfarande relativt ovanligt att se längs vägarna. Vi tror att mässdeltagare kommer haja till och stanna till vid vår monter för att titta närmre på denna annorlunda vagn.

I år kommer även deltagare få möjlighet att köpa en Hero Camper för endast 2000 kr. För 2000 kr i handpenning kan besökare beställa sin alldeles egna Hero Camper från fabriken i Danmark och få den levererad inför nästa sommar. Resterande belopp betalas vid ett senare tillfälle. Enkelt, smidigt och framför allt tryggt.