11 - 15 sep. 2024

Premiär för Hobbys Nordic Edition

Premiär för Hobbys Nordic Edition
Hobby Sverige kommer till Elmia Husvagn Husbil i september. I år premiärvisar de nya Nordic Edition-kollektionen och hela modellprogrammet för 2024. Ett riktigt bra kök är den starkaste trenden och vem vet, kanske får vi möta en kock i Hobbys monter på mässan?

Vi har ställt 3 snabba frågor till Håkan Jägmar, försäljningschef Hobby Caravan Sverige:

1. Vad kommer besökarna att få se er i er monter under mässan? Kommer det att hända något speciellt som vi inte får missa?
Den största nyheten för nästa år är vår Nordic Edition-kollektion. Det är vagnar som i alla delar är byggda för att erbjuda komfort och funktion även under vinterförhållanden. Premiärvisningen blir på mässan och jag lovar att den här nyheten kommer att synas. Vi kommer att visa hela modellprogrammet för 2024 av husbilar och husvagnar, vilket innebär i alla storlekar och varianter. Jag vågar påstå att vi har något för alla!

Maxia_Optima_Tour_Schweden_Hobby0155_1920x1080.jpg

2. Vilka är de starkaste trenderna ni ser inför kommande säsong?
Bra kök som ger möjligheter till matlagning är en trend som blir allt starkare. Den trenden kände vi av för ett antal år sedan och vi märker den alltmer i efterfrågan från våra kunder. I vårt modellprogram finns både husvagnar och husbilar med väldigt bra kök. Vi har gjort fullskaliga tester med en av landets mest kända kockar och planen är att hen gör ett framträdande i vår monter på mässan.

Hobbykök_1920x1080.jpg

3. Varför ska man besöka Elmia Husvagn Husbil?
För den som är intresserad av det mobila livet finns ingen bättre arena. Mässan är minst lika intressant för den som inte kan något, men som är nyfiken på branschen. Här finns experter, husvagnar, husbilar, tillbehör och framför allt massor av inspiration. Har man aldrig varit där ska man åka dit!

Välkommen till Hobby i Hall A!