11 - 15 sep. 2024

PR Husbilar ställer ut på mässan

PR Husbilar ställer ut på mässan
Vi har ställt 5 korta frågor till Fredrik Ryberg på PR Husbilar, som är en av våra utställare på mässan i september.

PR_Husbilar_5_korta_utst_HH_1920x1080.jpg

1. Äntligen är det dags för Elmia Husvagn Husbil igen. Vad ser ni mest fram emot?
Det skall bli så kul att komma tillbaka till Elmia igen och få visa Rapido Groups fina sortiment, träffa nya kunder och se deras reaktioner för programmet 2023.

PR_Husbilar_1080x1080_Elmia_1.jpg

2. Vad kommer vi att få se och vad kommer att hända i er monter under mässdagarna?
Vi har vi ett nytt upplägg med vår monter som i år finns i Hall A, där kommer vi att visa flertalet Rapido, Itineo och Dreamer. Vi visar spännande nyheter med bl.a. pop-up tak på Dreamervanar och nya designförändringar som Ultimate-line på Rapido.  För första gången har vi även möjlighet att visa Itineos nya formspråk i serierna Nomad, Cosy och Traveller.PR_Husbilar_1080x1080_Elmia_3.jpg

3. Vilka är de starkaste trenderna ni ser inför kommande säsong?
Vi ser en stark trend åt det kompakta resandet som Rapido Group fångat upp i nya modeller på en vikt under 3,5 ton med bl.a. Rapido C-serie och Itineos Nomad som är under 2,20 breda och finns i flera planlösningar.

PR_Husbilar_1080x1080_Elmia_5.jpg

4. Varför ska man besöka Elmia Husvagn Husbil?
Här finns det breda utbudet och p.g.a. leveransproblemen som branschen stångas med så är det här ni skall passa på att hitta er nästa husbil.

PR_Husbilar_1080x1080_Elmia_4.jpg

5. Vilket är ditt bästa tips till besökaren?
Ta god tid på er och passa på att sondera i alla modeller som visas på Elmia. Ta gärna kontakt med oss säljare så att vi kan hjälpa er med frågor som ni har.

Välkomna till Hall A!