11 - 15 sep. 2024

Campingvaruhuset utökar sitt sortiment

Campingvaruhuset utökar sitt sortiment
Campingvaruhuset har utökat sin butiksyta till 600 kvadratmeter. Det betyder ännu fler produkter, spännande nyheter, kampanjer och utlottningar du inte vill missa. I montern finns förtält, lufttält till vans och plåtisar samt markiser.

1. Vad kommer vi att få se i er monter under mässan? 
I år har vi utökat butiksytan till 600 kvadratmeter. Nu kan vi ta med oss ännu fler olika produkter, något som jag tror kommer uppskattas av mässbesökarna.

På resterande 680 kvadratmeter visar vi förtält. I år tar vi med oss hela 25 olika förtält från 6 olika fabrikat. Det kommer visas spännande nyheter, kampanjer och vi håller i utlottningar* du inte får missa! 

Campingvaruhuset_fjalltalt_1920.jpg

2. Vilka är de starkaste trenderna ni ser inför kommande säsong?        Tidigare trenden med lufttält fortsätter och där har vi nu ännu fler modeller att välja mellan så du som kund kan hitta en förtält som passar till just dig och ditt fritidsfordon. Under sommaren har vi fått många frågor om lufttält till van och plåtisar, vi har därför valt att ta med oss några olika modeller som passar utmärkt för just dessa bilar. Vi erbjuder även markiser och vindskydd med luft där efterfrågan också ökar ständigt.

Campingvaruhuset_CampOut20_28_1920_1080.jpg

3. Varför ska man besöka Elmia Husvagn Husbil?
Här finns ett brett utbud av husvagnar, husbilar och tillbehör. Är du ute efter tillbehör så är det ett perfekt tillfälle att besöka vår monter med kunnig personal och få personlig hjälp, förhoppningsvis kan vi guida dig till precis det du söker! Här träffar du mängder med likasinnade som delar kärleken till camping. Kanske hittar du nya vänner att gå med på alla de olika kvällsaktiviteterna som arrangeras på campingen utanför mässhallarna? 

 

Campingvaruhuset_mat_1920.jpg