11 - 15 sep. 2024

Eurotents visar sin storsäljare

Eurotents visar sin storsäljare
Vi kommer bland annat visa vår storsäljare Eurotents Ask Åretrunttält. Eurotents finns på plats under hela mässan och svara på frågor. Kom ihåg att delta i vår tävling där de som köper ett åretrunttält från Eurotents har möjlighet att vinna tillbaka hela köpebeloppet.

1. Vad kommer vi att få se i er monter under mässan? Kommer det att hända något speciellt som besökarna inte får missa?
Vi kommer bland annat visa vår storsäljare Eurotents Ask Åretrunttält. Vi kommer finnas på plats under hela mässan och svara på frågor. Sedan får man inte missa vår tävling, för de som köper ett åretrunttält från Eurotents, har möjlighet att vinna tillbaka hela köpebeloppet!

Husvagnspoolen 1.png

2. Vilka är de starkaste trenderna ni ser inför kommande säsong? Det blir mer och mer säsongscamping, att man står på samma plats hela säsongen. Troligen har bränslepriser och skatter mycket med det att göra. Därför väljer många att göra det extra trevligt och mysigt på sin campingplats. Ofta istället för att lägga pengar på en utomlandsresa som kostar skjortan.

Husvagnspoolen 2.png

3. Varför ska man besöka Elmia Husvagn Husbil?
Det är ett ypperligt tillfälle att spana runt bland alla produkter och fordon som finns på husvagn, husbil och campingmarknaden. Det är det största mässan vi har i landet. I stort sett alla leverantörer är på plats. Sedan det viktigaste av allt är att få träffa oss på Eurotents, som erbjuder förtält av högsta kvalitet med 5 års garanti på hela sortimentet. Vi guidar dig till att köpa rätt förtält för ditt ändamål!