11 - 15 sep. 2024

Cj Tält & Fritid ställer ut på mässan

Cj Tält & Fritid ställer ut på mässan
Vi har ställt 5 korta frågor till Christer Jönsson, Ägare/Säljare på Cj Tält & Fritid, som är en av våra utställare på mässan.

1. Äntligen är det dags för Elmia Husvagn Husbil igen. Vad ser ni mest fram emot?
Vi är glada att kunna visa produkter för enkel och bekväm camping. Den direkta kontakten med kunder är något av vårt signum. Vi njuter av att få tillfredsställa någons semesterdrömmar utifrån var och ens behov. Här kan vi visa flera olika alternativ, och visa en del av vårt breda och unika utbud som vi har utställt i vår butik, året om. 

Husvagn_CJ_talt_fritid_bild1.jpg

2. Vad kommer vi att få se och vad kommer att hända i er monter under mässdagarna?
I år kommer vi visa tältvagn från Campooz och taktält från DTBD (Dare To Be Different). Vår tilltagna monter i hall C gör att vi kan visa hur en tältvagn och ett taktält enkelt monteras/ställs upp.

Vi kommer ha våra leverantörer på plats fredag-söndag, passa på och komma med frågor. Har vi tur dyker det kanske upp några ambassadörer som använder våra produkter, och som, utifrån egna erfarenheter kan berätta om campinglivet, ge användbara tips direkt från en användare och information om möjligheter, bra att tänka på osv. 

Vi är även återförsäljare för Camp-let, och vi står i montern för Kama Fritid i hall B och presenterar dessa tältvagnar.

Husvagn_CJ_talt_fritid_bild2.jpg

3. Vilka är de starkaste trenderna ni ser inför kommande säsong?
Vi möter många som går över från tält till tältvagn och även riktigt många som byter från husvagn eller husbil. Trenden är klart att man gärna väljer mindre, enklare, energisnålare och jag tror att outdoor kommer att vara en fortsatt stark trend 2023!

Husvagn_CJ_talt_fritid_bild3.jpg

4. Varför ska man besöka Elmia Husvagn Husbil? 
Här finns ett stort utbud med många alternativ i tillbehör för fritiden på en och samma plats.

Husvagn_CJ_talt_fritid_bild4.jpg

5. Vilket är ditt bästa tips till besökaren?
Ha god tid när du besöker mässan. Och när du kommer till vår monter, passa på att ställa frågor. Vår ambition är att varje kund ska få en riktigt god upplevelse och mersmak av det vi erbjuder. Ett bekvämt, enkelt och mycket prisvärt uteliv.

Husvagn_CJ_talt_fritid_Christer.jpg