11 - 15 sep. 2024

Campinginspiration med First Camp

Campinginspiration med First Camp
Allt du behöver veta inför din nästa campingsemester får du i First Camps två montrar, i Lobby Nord och vid Destinationstorget. Det utlovas ett finfint mässerbjudande som du inte vill missa. - Välkommen till vår monter för att få tips på över 60 destinationer i Sverige, Norge och Danmark som vi tror att du kommer gilla mest!

3 snabba_First Camp_1920.jpg

1. Vad kommer vi att få se i er monter under mässan? Kommer det att hända något speciellt som besökarna inte får missa?
Våra två montrar kommer vara fullproppade med campinginspiration och allt du behöver veta inför din nästa campingsemester. Vi kommer att berätta mer om First Camp Club och alla grymma förmåner, och vi kan redan nu hinta om ett finfint mässerbjudande till alla besökare. Det vill du inte missa!

First Camp_maskot_1920.png

2. Vilka är de starkaste trenderna ni ser inför kommande säsong?
Vi ser att våra gäster vill vara säkra på att de får mycket för pengarna i sina semesterplaner. Det gläder oss att många väljer att boka tidigt för att knipa våra stugor och campingtomter där mycket ingår i priset, från barnaktiviteterna med lyckodjuret Yessi till träningsprogram och underhållning. Vi kommer därför att fortsätta satsa på och utveckla detta! Samtidigt fortsätter vi att investera i servicehus, renovera stugor och bygga nya campingtomter med mera.

Att fortsätta resa och upptäcka Sverige och Skandinavien i stället för att åka på dyra flygresor utomlands ser vi inte längre som en trend utan en självklarhet! 

3. Varför ska man besöka Elmia Husvagn Husbil?
Självklart ska man besöka mässan och ta chansen att se allt som är på gång! Dröm dig bort till semestern och kika på en ny husbil eller husvagn, och kom ihåg att besöka våra montrar. Kom förbi och berätta hur du gillar att semestra, så ger vi tips på vilka av våra över 60 destinationer i Sverige, Norge och Danmark som vi tror att du kommer gilla mest!

First Camp_medarb_1920.png