11 - 15 sep. 2024

Bergholm satsar på Elmia Husvagn Husbil

Bergholm satsar på Elmia Husvagn Husbil
Bergholm Försäljning AB, en av Sveriges största importörer av husvagnar och husbilar, kommer att vara på plats på Elmia Husvagn Husbil för att stilla campingsveriges hunger.

– Vi är övertygade om att det finns ett enormt uppdämt behov att gå på en mässa och från vårt håll kommer modellåret 2022 att bjuda på många spännande fordonsnyheter. Att kunna ses säkert är av största vikt och jag har fullt förtroende för mässans planer, säger Lars Bergholm, vd på Bergholm Försäljning.

Med generösa utställningsytor och såväl digitala som fysiska visningar
planerar Bergholm att visa upp det senaste inom fritidsfordon från populära varumärken som Knaus, Weinsberg, Tabbert, Morelo, T@b, CI och Rollerteam.

Två år sedan senaste mässan, ett stadigt ökande intresse från en allt bredare målgrupp och en organisation som ställt om istället för att ställa in, borgar för mässuccé.
– Oavsett om man är en nyfiken nybörjare eller erfaren campare är Elmia ett himmelrike och jag har stor tillit även till årets mässa. I nära samverkan med arrangören kommer vi och våra återförsäljare göra allt vi kan för att erbjuda ett roligt och tryggt event, säger Lars och fortsätter.

– För många är Elmia en tradition och vi har ett stort antal trogna kunder som återvänder år efter år för att ta del av alla nyheter på en och samma plats. Vår målsättning, och förutsatt att omständigheterna tillåter, är att presentera lika många fordon som tidigare år och 2019 var det ett 80-tal husvagnar och husbilar.


När Elmia Husvagn Husbil slår upp portarna igen, den 8-12 september i år, blir det som första stora publika mässa sedan pandemin slog till. Det blir med ett corona-anpassat koncept och devisen Säkra möten där mässan och utställarna samarbetar för att ge alla en bra och smittsäker upplevelse, i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Exempelvis är antalet deltagare och aktiviteter anpassade, och tydliga riktlinjer för hygien, utrymmen och avstånd uppsatta.