Magnifika cobot 10:an

Magnifika cobot 10:an
Palletering, montering, svetsning eller maskinbetjänings applikationer är några exempel där du enkelt och kostnadseffektivt kan implementera en Doosan cobot. Med de 10 modellerna som finns i Doosan robotics sortiment, finns det en cobot för varje applikation man kan hitta i dagens industrier.

Vi möter dagligen operatörer som fått arbetsskador pga. att de dagligen hanterar alldeles för tunga vikter eller har slitsamma monotona arbetsuppgifter. En enkel plock- och packstation där tusentals detaljer hanteras av mänskliga händer kan nu enkelt ersättas med en mindre Doosan robot från A-serien. Där är noggrannheten och repeterbarheten outstanding.

Med storsäljaren Doosan M0617 klarar vi tex av en palleteringsstation väldigt enkelt pga dess räckvidd på 1,7 meter, vi når enkelt över hela pallen. Och med våra cobotar H2515 och H2017 kan vi hantera vikter upp till 25 kg.

Vi är övertygade om att många uppgifter, som hittintills endast har utförts av mänskliga händer i princip kan utföras av sina kollaborativa kollegor. Detta möjliggörs av den ständiga utvecklade robottekniken. Det handlar inte om att ersätta den mänskliga arbetskraften. Utan vår ambition är att göra vardagen enklare för operatörerna med en kolloborativ robot som sin hjälpande hand.

Besök RT Robotics i monter D02:13 så berättar vi mer

Sofia Videhall

sofia.videhall@rtrobotics.se