14 - 17 maj 2024

Mediapartners till Elmia Automation

Fullt fokus på trender och produkter för tillverkande industrin EST 1984  

Exklusiva mediapaket för dig som utställare på mässan >>

Elmia Produktionsmässor sida hos Aktuell Produktion >>

Prenumerera på Nyhetsbrev från Aktuell Produktion >>

 

Verkstäderna och Metal-Supply - Branschens ledande och viktigaste medier som ger en unik bevakning inom metall- och verkstadsindustrin. Stort fokus ligger på produktionsteknik och utveckling kring maskinerna, materialen, metoderna och människorna.   
 
Branschkunniga journalister skriver i första hand om svenska företag och händelser i branschen, vi blickar också utanför landets gränser eftersom många av våra större företag är verksamma på den globala marknaden. 
 
I våra digitala kanaler och tryckta tidningar ger vi dig allt det intressanta och viktiga så att du alltid är uppdaterad kring det senaste inom branschen.   

Till Metal Supply hemsida >>

 

Som mediapartner med Elmia Automation ger vi dig som utställare möjligheten att skicka oss dina nyheter och pm samt även annonsering till rabatterade priser.
Missa inte Svensk Verkstad Magasins mässnummer i samarbete med mässorna ”20 extra sidor mässpecial”!
 
Kontakta oss för olika annonspaket samt rabatter: info@svenskverkstad.se

Skicka dina nyheter till: nyhet@svenskverkstad.se 

Läs mer om våra annonsprodukter >>

Läs om vår nyhetstjänst - NyhetDirekt >>
 
Svensk Verkstad Media är ett ledande nyhetsmedia för svensk verkstads- och tillverkningsindustri. Vårt huvudsyfte är att förmedla och bevaka industrins affärer, digitala- och hållbara omställning samt arbetsliv och informera om produktnyheter och ny teknik. 

 

2024 markerar ett jubileum för tidningen Automation då vi firar 50 år av dedikerad rapportering inom den industriella världen.

För att ytterligare lyfta fram branschen har vi etablerat priset Guldhanden med två framstående kategorier: ”Årets unga automationsledare” och ”Årets innovation”. Detta pris syftar till att erkänna och premiera insatser inom automationssektorn och vi planerar att göra detta till ett årligen återkommande evenemang. Det är en möjlighet att hylla och uppmuntra innovation samt unga talanger som förändrar spelreglerna inom industrin.

Har ni redaktionella tips som ni tror våra läsare är intresserad av maila Mary Örnborg, chefredaktör mary.ornborg@automation.se

Vill ni diskutera annonsering, samarbeten kontakta Karolina Ekholm karolina.ekholm@automation.se 

automation hemsida >>