14 - 17 maj 2024

Press

Inför mässan 2024 samlas pressmaterial här och du får möjlighet att pressackreditera dig.
”Kanske den bästa mässan någonsin för oss”
30 sep 2022
Rekord i antalet leads och fullt upp i montern. För innovationspartnern PLM Group – som bland annat säljer 3D-skrivare – blev Elmia 3D 2022 en av de bästa mässorna någonsin. Det berättar Christoffer Wester som är försäljningschef för 3D-printing på PLM Group.
"Det var bra tryck i montern och ett stort intresse"
29 sep 2022
Över 500 leads och tio sålda verktygsskåp direkt på mässan. För verktygstillverkaren Gühring var det lite av ett rekordår på Elmia Verktygsmaskiner med antal besökare i montern. Det berättar Oskar Bringsved som är marknadschef på Gühring i Sverige.
Fem tips för att öka innovationskraften i ditt företag
29 sep 2022
Nyckeln till att klara dagens stenhårda konkurrens är kontinuerligt innovationsarbete. Men var ska man som företag ens börja? Där det finns ett behov – och kanske inom ett bortglömt område. Det säger Ulf Arbeus, vd för Wallenius Water Innovation, som har lång erfarenhet i att leda innovationsproj...
"Vi har aldrig upplevt ett sådant tryck tidigare"
28 sep 2022
Ökad omsättning och intensiva sommarmånader. Tack vare flera satsningar under våren är 2022 ett historiskt bra år för Svenska Elektrod. En stor del av framgången beror på fyra lyckade dagar under Elmia Svets och Fogningsteknik, berättar företagets vd Karl Ericsson.

Presscenter - Lobby Nord

Elmias presscenter hittar du på andra våningen i Lobby Nord.

I våra presslokaler finns trådlös uppkoppling, kopiator, skrivare m.m. Här hittar du också pressmaterial under pågående mässor från arrangörer och utställare, konferensprogram och annan information. Det finns gott om arbetsytor, plats för intervjuer och möjlighet att sitta ner och ta en fika. Här finns även tillgång till låsbara skåp och toaletter.

press-lobby-nord.jpg

Pressparkering

Pressparkeringen ligger mitt emot Elmias kontor, strax innan Kongress- och Konserthuset, du får parkeringskod när du pressackrediterar dig.
 
pressparkering.jpg

Elmia AB
Elmia AB
Telefon: +46 36 15 20 00
Sandra Klaar
Telefon: +46 36 15 21 81