Automatiserad mätning med Smart Station, live på mässan!

Automatiserad mätning med Smart Station, live på mässan!
MLT Maskin & Laserteknik har tecknat samarbetsavtal med 3D Infotech för försäljning och marknadsföring av konceptet UMA (Universal Metrology Automation).

Ett koncept som bygger på nyckelfärdiga och automatiserade lösningar för kvalitetskontroll. Det nya avtalet träder i kraft med omedelbar verkan – så att MLT stolt kan lansera produkterna i Sverige, Norge och Finland. MLT Maskin & Laserteknik är återförsäljare till Creaform och LMI och lösningarna från 3D Infotech kommer främst att täcka behovet hos de kunder som vill ha en lösning för automatiserad mätning med låg tröskel för slutanvändaren.

– Jag är mycket stolt över att äntligen kunna presentera detta unika koncept för automatiserad mätning på marknaden. Jag ser fram emot att ta del av våra kunders respons när de får se hur smidig och enkel automatiserad mätning kan vara med 3D Infotechs lösningar, säger Henrik Arvidsson som är produkt- och försäljningsansvarig inom automatiserad mätning på MLT.

Vill du också titta på denna teknik så ställer vi ut med denna lösning på Elmia Automation. Kom förbi med en produkt/detalj där automatiserad mätning är av intresse så skannar vi live!

Linn Eriksson

linn.eriksson@mlt.se