Balluff såg nyttan med flera mässor

Balluff såg nyttan med flera mässor
En av anledningarna till att Balluff ville synas på årets Elmia Automation var kombinationen av flera produktionsmässor under samma tak.
– Traditionellt har vi ställt ut på mer riktade automationsmässor, men på Elmia får vi ett bredare perspektiv samtidigt som vi når en större publik, säger Robert Nordström, General Manager på Balluff.

Det är framför allt kombinationen automation och verkstadsmaskiner som Balluff ser som den stora möjligheten. Här går det att nischa och rikta budskapet till företag som är ute efter innovativa installationslösningar.

– Elmia Automation är en perfekt scen för oss där vi under mässdagarna kan visa hur många maskinella lösningar som helst på hur olika signaler kan kopplas upp, säger Robert Nordström.

Balluff är en global lösningsleverantör för alla automationsområden och en av de största tillverkarna av industriella sensorer och sensorteknologi.

– Vi har varit med på Elmia Subcontractor en gång i tiden, men nu skulle det ha blivit premiär på Elmia Automation. Här kan vi ge detaljfokus inom flera olika ämnen och det är just själva kombinationen av flera branscher på ett och samma ställe som gör mässan till en så bra mötesplats, säger Robert.