7 - 11 sep 2022

Elmia Husvagn Husbil

Nordens största mässa för alla som älskar den mobila livsstilen.

Äntligen mässa!

Träffas och trivs på Nordens största mässa för alla som älskar det mobila livet. Vi ser fram emot att äntligen få träffa alla utställare och besökare igen den in 7-11 september 2022!

På Elmia Husvagn Husbil ser du nyheterna först av alla, träffar utställare som visar upp sina nya modeller och produkter, kan se och köpa tillbehör. 

Mässan är också en stor folkfest fylld med aktiviteter för olika åldrar. Bo på vår mässcamping och upplev campinglivet. Gå på dans, barnaktiviteter, Oktoberfest, föreläsningar och ät gott. 

Varmt välkommen 7-11 september 2022!

3 jun 2022
Vi har ställt 5 korta frågor till Fredrik Ryberg på PR Husbilar, som är en av våra utställare på mässan i september.
Träffa Bengt i Örkelljunga på mässan
31 maj 2022
Alexander Svensson är ett av barnbarnen till Bengt som grundade Bengt i Örkelljunga. Han har varit verksam i företaget sedan 2010 och är nu försäljningschef.
Hobby kommer till mässan
24 maj 2022
Vi har ställt 5 korta frågor till Håkan Jägmar, försäljningschef Hobby Caravan Sverige. Hobby ställer ut hela sitt modellprogram som visar på en imponerande bredd och som ger möjlighet till kvalitetscamping året om
Tips inför kommande resor
31 mar 2022
I april är det många campingar som öppnar igen. Den här våren och sommaren är nog mer efterlängtad än vanligt. Snart är det påsk och då är det många som kanske vill prova på det mobila livet för första gången. Här kommer lite tips från Håkan och Carina på HUSBILSRESOR & ÄVENTYR.
Smaka på Camping
13 okt 2021
Bergholm arrangerar tillsammans med sina återförsäljare mässan Smaka på Camping på Elmia den 14-17 oktober.
Framgångsrik mässa för KABE-gruppen
14 sep 2021
KABE-koncernens egen husvagns- och husbilsmässa på Elmia i Jönköping blev en succé. 16.440 biljetter bokades och 613 fordon såldes. Många valde att övernatta med eget campingfordon på mässcampingen utanför utställningshallen.