7 - 11 sep 2022

Elmia Husvagn Husbil

Nordens största mässa för alla som älskar den mobila livsstilen.

Äntligen mässa!

I september är det äntligen dags att återigen arrangera Nordens största mässa för alla som älskar det mobila livet. Planeringen och monterbokningarna är i full gång inför den stora campingfesten. Vi ser fram emot att äntligen få träffa alla utställare och besökare igen den in 7-11 september 2022.

Under mässdagarna är hallarna fyllda av utställare som visar senaste nytt och du har chansen att se nästa års modeller före alla anda. Vi kommer att ha aktiviteter för olika åldrar, såsom seminarier, dans och barnaktiviteter. 

Varmt välkommen 7-11 september 2022!

Mässan startar om
110
Dagar
:
12
Timmar
:
33
Minuter
Lars Bergholm, vd Bergholm Försäljning AB
Mässan är ett enastående tillfälle att kunna visa upp ett brett sortiment och vi vill visa så många nyheter som möjligt. Elmia är unikt med möjligheten att campa direkt i anslutning till mässan och den goda atmosfär som skapas under mässans fem dagar.
Lars Bergholm, vd Bergholm Försäljning AB
Pia Weinz-Karlsson, marknadskommunikationschef KABE
Elmia Husvagn Husbil är ett utmärkt tillfälle att se vårt stora och heltäckande utbud. På mässan kan kunderna se och jämföra modeller och prata med säljarna i lugn och ro. Samtidigt är mässan en folkfest där man kan träffa nya och gamla vänner, umgås på mässområdet och campingen.
Pia Weinz-Karlsson, marknadskommunikationschef KABE
88%
av besökarna återkommer
4/5
är besökarnas betyg på mässan
4,3/5
är utställarnas betyg på mässan
28%
av besökarna gör affärer på mässan
Tips inför kommande resor
31 mar 2022
I april är det många campingar som öppnar igen. Den här våren och sommaren är nog mer efterlängtad än vanligt. Snart är det påsk och då är det många som kanske vill prova på det mobila livet för första gången. Här kommer lite tips från Håkan och Carina på HUSBILSRESOR & ÄVENTYR.
Smaka på Camping
13 okt 2021
Bergholm arrangerar tillsammans med sina återförsäljare mässan Smaka på Camping på Elmia den 14-17 oktober.
Framgångsrik mässa för KABE-gruppen
14 sep 2021
KABE-koncernens egen husvagns- och husbilsmässa på Elmia i Jönköping blev en succé. 16.440 biljetter bokades och 613 fordon såldes. Många valde att övernatta med eget campingfordon på mässcampingen utanför utställningshallen.
Bergholm satsar på Elmia Husvagn Husbil
11 maj 2021
Bergholm Försäljning AB, en av Sveriges största importörer av husvagnar och husbilar, kommer att vara på plats på Elmia Husvagn Husbil för att stilla campingsveriges hunger.
Carina och Håkan sätter guldkant på vardagen
19 mar 2021
Carina och Håkan är paret som pratade så mycket om sitt resande att barn och barnbarn till slut tyckte att de skulle starta en blogg och inspirera andra med sina tips och resmål. Sedan 2019 driver de bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR. Här delar de med sig av resor de gör, inspirerar till att leva hu...
Högt tryck på årets mässcampingbiljetter
18 feb 2021
Fredagen den 12 februari släpptes biljetterna till årets mässcamping. Efterfrågan var stor och biljetterna till Område 1 tog slut efter fem minuter.