8 - 12 sep 2021

Elmia Husvagn Husbil

Välkommen till Elmia Husvagn Husbil 8-12 september 2021.

Vi tänker nytt

Elmia Husvagn Husbil är mässan för alla som älskar det mobila livet. Det är årets höjdpunkt där man träffar vänner, ser nyheter och tar del av alla aktiviteter.

2021 är ett ovanligt år och det kommer att prägla årets mässa. Vi följer utvecklingen och tänker nytt. Nytt utbud, nya aktiviteter, nytt biljettsystem och nya upplevelser. Som besökare kommer du fortfarande att få inspiration, se nyheterna före alla andra och få möjligheter att ta del av de aktiviteter som erbjuds under Elmia Husvagn Husbil.

Mässcampingen
Med hänsyn till rådande smittläge har vi beslutat att pausa biljettförsäljningen. Vi planerar att genomföra campingen med minst det antal som redan är bokade. Så snart vi kan återkommer vi med mer information och vår förhoppning är att kunna släppa fler platser.

Varmt välkommen 8-12 september 2021!

besökareute.jpg

Virtuell rundtur av Elmia
Virtuell rundtur av Elmia
Säkra mötesplatser
Säkra mötesplatser
88%
av besökarna återkommer
4/5
är besökarnas betyg på mässan
4,3/5
är utställarnas betyg på mässan
28%
av besökarna gör affärer på mässan
Carina och Håkan sätter guldkant på vardagen
19 mar 2021
Carina och Håkan är paret som pratade så mycket om sitt resande att barn och barnbarn till slut tyckte att de skulle starta en blogg och inspirera andra med sina tips och resmål. Sedan 2019 driver de bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR. Här delar de med sig av resor de gör, inspirerar till att leva hu...
Högt tryck på årets mässcampingbiljetter
18 feb 2021
Fredagen den 12 februari släpptes biljetterna till årets mässcamping. Efterfrågan var stor och biljetterna till Område 1 tog slut efter fem minuter.
Elmia bygger 20 nya ställplatser
14 maj 2020
Att semestra med husbil blir allt mer populärt och Elmia bidrar gärna till att möjliggöra för att öka den trenden och att fler ska upptäcka Jönköping som turiststad resten av året också. Som ett led i att bidra till det bygger Elmia nu tjugo nya ställplatser. - Jönköping är i behov av fler st...
Branschen spår en riktigt bra sommar
6 maj 2020
Allt fler svenskar väljer att semestra på hemmaplan. Trenden har synts ett tag och i år spår branschen en sommar som kan bli bättre än vanligt. – De signaler som vi får tyder på att det här kan bli en riktigt bra sommar för camping i Sverige, säger Johan Söör, vd på First Camp.
5 tips inför besiktningen av ditt fordon
22 apr 2020
Fredrik Gulliden, känd från tv-programmet Bilprovningen tipsar:
Mässan för hela familjen!
13 feb 2020
Elmia Husvagn Husbil är ett fantastiskt tillfälle att se, jämföra och spana in alla nya modeller och nyheter på ett och samma ställe. På mässan hittar du i princip alla märken som finns på den svenska marknaden. Här kan du på ett enkelt sätt testa dig fram om du föredrar långbäddar eller Queensiz...