Köp biljett till Elmia Husvagn Husbil 2019

Upptäck möjligheterna på Elmia Husvagn Husbil 11-15 september 2019

Elmia Husvagn Husbil är mer än bara en mässa. Eventet är en enda stor happening med massor av aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet.

Njut av Skandinaviens största husvagns-och husbilsmässa där alla branschens aktörer samlas på ett och samma ställe och presenterar kommande års modeller. På kvällarna väntar oktoberfest, danskvällar, räkfrossa och mycket mer. Du kan ta med dig ditt boende och bo direkt i anslutning till mässan. 

Mässcamping på Elmia Husvagn Husbil

 

Tävla med oss på Instagram i sommar!

Tävla med din campingbild på Instagram!

Fota ditt härligaste campingminne från denna sommaren, dela bilden på Instagram och tagga med #campingögonblick så är du med och tävlar om fina priser! 

Tävlingsregler

Händer på mässan

Nyhetsbrev

Spännande aktiviteter och roliga möten på mässan i år! Vad sägs om Martin Örnroth från Gone camping, bloggparet FreedomTravel, Mästerkocken Gabriel och stjärnband som Sannex och Titanix? Kom med du också! 

Händer på mässan

Mässcamping

Mässcamping

Ta med ditt boende till mässan och ta del av allt som händer under mässans alla dagar. Än har vi kvar biljetter till Område 2 - passa på! 

Läs mer om mässcampingen och köp biljett

Utställarlista

Bredare utbud än någonsin på årets mässa! Fler husvagnar och husbilar än någonsin tidigare och ett stort utbud av tillbehör väntar. Ta del av hela utställarförteckningen här.  

Utställarlista

Följ oss i sociala medier!