11 - 15 sep. 2024

Elmia Husvagn Husbil

Nordens största mässa för det mobila livet

Nyheter, inspiration och upplevelser

Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för det mobila livet. Här kan du spana in de senaste modellerna och produkterna och jämföra olika varumärken på en och samma plats.

På mässan finns allt du behöver för det mobila livet. Här får du reseinspiration, värdefull kunskap, tips för campingköket och upplevelser som förgyller ditt mässbesök.

Intill mässan finns vår mässcamping med vacker Vättervy – perfekt när du vill besöka mässan och ta del av aktiviteter dag- och kvällstid under flera dagar. Du kan nu köpa både entrébiljetter och boka plats på mässcampingen. 

Varmt välkommen 11-15 september 2024!

Frågor & svar om mässcampingen
Vad händer på mässan?
Rösta på Årets Destination Sverige 2024
Campinginspiration med First Camp
23 aug. 2023
Allt du behöver veta inför din nästa campingsemester får du i First Camps två montrar, i Lobby Nord och vid Destinationstorget. Det utlovas ett finfint mässerbjudande som du inte vill missa. - Välkommen till vår monter för att få tips på över 60 destinationer i Sverige, Norge och Danmark som vi t...
Campingvaruhuset utökar sitt sortiment
21 aug. 2023
Campingvaruhuset har utökat sin butiksyta till 600 kvadratmeter. Det betyder ännu fler produkter, spännande nyheter, kampanjer och utlottningar du inte vill missa. I montern finns förtält, lufttält till vans och plåtisar samt markiser.
Outdoor är en stor trend menar SCR
13 juli 2023
Många vil ha en aktiv semester, vara ute i naturen och uppleva saker. Då passar det perfekt att bo på en campingplats, med naturen alldeles utanför dörren, säger Eva Svärd på SCR.
Eurotents visar sin storsäljare
29 juni 2023
Vi kommer bland annat visa vår storsäljare Eurotents Ask Åretrunttält. Eurotents finns på plats under hela mässan och svara på frågor. Kom ihåg att delta i vår tävling där de som köper ett åretrunttält från Eurotents har möjlighet att vinna tillbaka hela köpebeloppet.
Träffa Camping4u på mässan
22 juni 2023
Vi har ställt 3 snabba frågor till Johan Paldanius, verksamhetsansvarig Camping4u som är med som utställare på Elmia Husvagn Husbil i september.
Adria visar upp säsongens nyheter
22 juni 2023
Vi har ställt 3 snabba frågor till Stefan Jonneryd, Area Sales Manager på Adria AB. De ser ett fortsatt starkt intresse för att resa med husvagn och husbil. På mässan visar de upp säsongens nyheter.
Här är sju av Tjeckiens bästa campingplatser
21 aug. 2023
Koppla av i naturen och njut av en oförglömlig semester! Vi har valt ut sju tjeckiska campingplatser som tilldelats de bästa betygen från besökare i olika kategorier - alla med tjänster av högsta kvalitet. I närheten finns massor av charmiga städer med unika historiska sevärdheter och platser med...
Villavagn 80km/h 4-9m längd
12 juni 2023
Nyhet! Kom och se våra villavagnar och husvagnar med huskaraktär registrerade för 80 km/h.
CHAUSSON presenterar S697GA SPORT LINE – En ny kompakt husbil.
9 sep. 2022
De delintegrerade bilarna i S-serien är smalare, lägre och kostar mindre än en traditionell delintegrerad bil. CHAUSSON S697GA SPORT LINE är lika smal som en van och lägre än en traditionell husbil.
VANTourer "SONDERMODELL"
5 sep. 2022
Endast under mässan kommer vi att kunna erbjuda denna modell så passa på ! 2 modeller och ett begränsat antal bilar. 600D med tvärbädd och 600L med långbäddar. Alla bilar kommer med den större motorn på 165 hk och har en hög utrustningsnivå. Så boka din bil med beräknat leverans under våren 202...
NATES Värmedyna med powerbank
5 sep. 2022
Nyhet för 2022 är NATES värmedyna som håller dig varm i alla slags väder.
CARAVELAIR HUSVAGNAR TILLBAKA I SVERIGE - ARTICA
5 sep. 2022
Se ARTICA 540 I MONTER D02:24. När du vill ha det där extra!