Onsdag 15 maj, kl. 10.00-11.30
Välkommen till ett seminarium och workshop som utforskar utmaningarna med att automatisera flexibel livsmedelsproduktion och presenterar innovativa lösningar för att skapa hållbara och framtidssäkra automationslösningar för säsongsmässig livsmedelsproduktion.
Agenda:
Ämnen som kommer att diskuteras:
Vi kommer att ta upp komplexa ingenjörsproblem som påverkar livsmedels- och dryckesindustrin och de innovativa lösningar som utvecklats inom projektet för att hantera dem. Vi kommer att diskutera flexibel kundunik robotpallisering för komplexa beställningar där förpackningar har olika geometrier och specialbeställningar vanligtvis kräver manuell hantering. Hör från forskare och företag som står bakom projektet och ta del av deras insikter.
Varför delta:
Med den ökande efterfrågan på anpassade produkter och variationer inom livsmedelsproduktionen blir flexibel automation allt mer avgörande. Genom att delta i detta seminarium får du insikter om hur flexibel automatisering kan förbättra resursutnyttjande, energiförbrukning och utrymmesutnyttjande samtidigt som den möjliggör dynamiska affärsmodeller för att möta dagens krav på marknaden.
Varmt välkommen att delta och ta del av denna spännande diskussion om framtidens livsmedelsproduktion!
Medverkande:
Luis Ribeiro, professor på Linköping University och specialist på flexibel produktion
Johan Frisk, vd/grundare av OpiFlex, ledande inom flexibla robotlösningar
Sten Grahn, forskare inom resurseffektivitet, RISE
Representanter från ledande livsmedelskoncerner: Andreas Olsson och Per-Olov Lindeberg från Orkla, Christina Krysén från Spendrups, Jonas Berg från Löfbergs, Anders Lindén och Daniel Pettersson från Dagab samt Kerstin Eriksson från Swedish Foods Arena.
Plats: Konferensrum 11 i Jönköping Konsert & Kongress
Utställare: OpiFlex
Anmälan: För att lyssna till seminariet krävs föranmälan.