För besökare

Elmia Automation är Sveriges ledande arena inom automation för tillverkande industri. Här träffas hela branschen för att ta del av den senaste tekniken och diskutera framtidens utmaningar. 

Allt tuffare konkurrens från utlandet kräver såväl ökad produktion som högre lönsamhet för svenska företag. Lösningen stavas automation. 

På Elmia Automation samlas Nordens ledande komponent- och robotleverantörer tillsammans med systemintegratörer för att visa de senaste nyheterna. Här hittar du allt från ingående komponenter till hela lösningar och tjänster för att automatisera din produktion. 

Elmia Automation arrangeras parallellt med fem produktionsmässor. Till dem hör sedan tidigare Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Plåt. Under 2018 får de sällskap och förstärks av plastbranschens Elmia Polymer och en ny mässa inom additiv tillverkning, Elmia 3D.

Med detta breddas utbudet av produktionstekniker och material för den svenska tillverkningsindustrin och skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Välkommen!

 

Annonser: