Ge en ny dimension till dina affärer

Elmia lanserar Elmia 3D, en ny mässa för dig med maskiner, material och produktionsutrustning för additiv tillverkning. Här har du möjlighet att visa dina lösningar i drift och affären är i fokus.

Branschen inom additiv tillverkning växer och utvecklas snabbt och på Elmia får du som utställare möjlighet att bli en del av en viktig arena för tillverkningsindustrin. Elmia 3D kommer att hålla till i Mässgatan i Elmias anläggning på en yta om cirka 300 kvm. Se till att vara med på premiären!


Klicka på kartan för större version.

Tillsammans med fem parallella mässor

Elmia 3D som gör premiär under maj 2018 blir ett starkt komplement till de parallella produktionsmässorna Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia Automation.

Det starka industriklustret för hela den svenska tillverkningsindustrin blir en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Intressant, jag vill veta mer om de parallella mässorna>>

Vem besöker?

Historiskt sett kommer besökare till de parallella produktionsmässorna från många olika branscher med en stark representation av tillverkningsindustrins underleverantörer och slutkunder, främst inom metallbearbetning, tillverkning, finmekanik samt plast- och gummibearbetning.

Besökare kommer hit med syftet att bland annat undersöka nya produktionstekniker.