Migatronic satsar på dubbelt mässdeltagande

Taggar:
Elmia Automation Elmia Svets och Fogningsteknik
Migatronic satsar på dubbelt mässdeltagande
Svets och automation går ofta hand i hand. Det anser Migatronic, som satsar dubbelt på Elmia Produktionsmässor.

– Vi har sneglat mot Elmia Automation när vi har ställt ut på Elmia Svets och Fogningsteknik. Nu är det dags för den svenska marknaden att även få se våra automationslösningar, säger Claus Pagh, försäljningsdirektör på Migatronic Automation.

Migatronic har varit en given utställare på Elmia Svets och Fogningsteknik under alla år. Vägg i vägg har Elmia Automation arrangerats och under årets Elmia Produktionsmässor ska företaget ställa ut även där.

– Migatronic är välkänt i Sverige, men framför allt för svetsdelen. En av våra utmaningar är att folk inte har lika bra koll på vår automationsgren. Nu ska vi visa att vi erbjuder fullautomatiserade svetslösningar, säger Claus Pagh.

 

I montern kommer företagets kollaborativa svetsrobot CoWelder att ta plats. Dessutom blir det fokus på miljön – den gröna Migatronic-färgen symboliserar just företagets miljötänk.

– Det är en del i all teknologi som vi utvecklar. Det kan handla om energibesparing och ett lågt utsläpp av giftiga gaser. Det kommer definitivt att synas på mässan.

 

Förväntningarna på deltagandet är höga.

– Elmia arrangerar de största mässorna i Sverige inom våra områden. Vi ställer ut för att visa att vi är stora inom automatisering och får dessutom möjlighet att stärka vår position på den svenska marknaden, säger Claus Pagh.

– Tillsammans med våra kunder vill vi hitta lösningar som både effektiviserar produktionen och sparar pengar. Ge dem en större chans att konkurrera. Det gör vi genom att ställa ut på Elmia Automation.