19 - 22 maj 2026

I maj öppnas dörrarna till Elmia Produktionsmässor

I maj öppnas dörrarna till Elmia Produktionsmässor
Det är fyra år sedan sist. Och nu får vi äntligen träffas och nätverka igen! Vad kan du förvänta dig när du besöker Elmia Produktionsmässor i maj? Vi tar tempen på Ulrika Elmersson, mässansvarig, som utlovar fyllda mässhallar med allt för din produktion. Plus ett intressant scenprogram med branschernas brännande frågor.

Teamet på Elmia bakom de sex parallella produktionsmässorna jobbar på högvarv nu. Och det känns i luften att förväntan från branscherna är hög.

- Det har hänt mycket i våra sex produktionsstarka branscher på fyra år. Vi vet att våra utställare har nyheter och innovationer att presentera i sina montrar och de längtar efter att få träffas, nätverka och visa sina lösningar, säger Ulrika Elmersson.

Antalet utställare har inte påverkats av pandemin, mässhallarna kommer att fyllas. I mitten av mars släpps hela utställarlistan och då släpps även programmet som håller sig inom fyra teman; framtidens produktion, hållbar och effektiv produktion, arbetsmiljö och säkerhet samt kompetens.

- Vi ser ett större fokus på hållbarhetsfrågor i branscherna samtidigt som kompetensfrågan fortfarande är högt prioriterad. Vi kan också se en trend i att företagen tar ett helhetsgrepp kring sina flöden, berättar Ulrika.

Ett besök på Elmia Produktionsmässor 10–13 maj är alltså ett måste. Här hittar du alternativ på smarta investeringar för att ta nästa steg i utvecklingen av din produktion. Elmia har genomfört mässor under pandemin och vet hur säkra mötesplatser skapas. Så här kan du också känna dig trygg.

Förregistrera dig redan nu – så är det gjort! En biljett ger dig entré till alla mässorna.

Elmia Produktionsmässor är de sex parallella mässorna: Elmia 3D, Elmia Automation, Elmia Plåt, Elmia Polymer, Elmia Svets- och Fogningsteknik och Elmia Verktygsmaskiner.

På bilden: Ulrika Elmersson, mässansvarig, visar Hall A på Elmia som väntar på att fyllas med utställare och besökare på Elmia Plåt och Elmia Svets och Fogningsteknik.