14 - 17 maj 2024

Mediapartners till Elmia Plåt 2024

Fullt fokus på trender och produkter för tillverkande industrin EST 1984  

Exklusiva mediapaket för dig som utställare på mässan >>

Elmia Produktionsmässor sida hos Aktuell Produktion >>

Prenumerera på Nyhetsbrev från Aktuell Produktion >>

 

I Tidningen Maskinoperatörens affärsidé ligger ett stort fokus på det redaktionella materialet som skall spegla ny teknik och produktionen i stort. Marknadens analys av tidningen är att svenska verkstäders viktigaste spelare – maskinoperatörer och produktionstekniker fått ett eget media där man känner igen sig och kan förmedla produktionsteknik från den egna miljön till andra. Till detta adderar vi informationsportalen Mekpoint som skapar digitala informationsvägar och starka kundrelationer. 

Till informationsportalen Mekpoint >>

 

Verkstäderna och Metal-Supply - Branschens ledande och viktigaste medier som ger en unik bevakning inom metall- och verkstadsindustrin. Stort fokus ligger på produktionsteknik och utveckling kring maskinerna, materialen, metoderna och människorna.   
 
Branschkunniga journalister skriver i första hand om svenska företag och händelser i branschen, vi blickar också utanför landets gränser eftersom många av våra större företag är verksamma på den globala marknaden. 
 
I våra digitala kanaler och tryckta tidningar ger vi dig allt det intressanta och viktiga så att du alltid är uppdaterad kring det senaste inom branschen.   

Till Metal Supply hemsida >>

 

Som mediapartner med Elmia Plåt ger vi dig som utställare möjligheten att skicka oss dina nyheter och pm samt även annonsering till rabatterade priser.
Missa inte Svensk Verkstad Magasins mässnummer i samarbete med mässorna ”20 extra sidor mässpecial”!
 
Kontakta oss för olika annonspaket samt rabatter: info@svenskverkstad.se

Skicka dina nyheter till: nyhet@svenskverkstad.se 

Läs mer om våra annonsprodukter >>

Läs om vår nyhetstjänst - NyhetDirekt >>
 
Svensk Verkstad Media är ett ledande nyhetsmedia för svensk verkstads- och tillverkningsindustri. Vårt huvudsyfte är att förmedla och bevaka industrins affärer, digitala- och hållbara omställning samt arbetsliv och informera om produktnyheter och ny teknik.