Press

Framtidstro och starka synergier på Nordens största affärsplats för industrin
20 maj 2024
Hållbart, omställbart och smart. Under fyra dagar har de bästa produktionslösningarna inom sex olika branscher exponerats på Elmia Produktionsmässor.
Läge att minska svetsröken på verkstadsgolvet
17 maj 2024
Har du koll på vilka standarder som gäller för att hantera svetsrök? ESAB kliver in i rollen som utbildare på Elmia Svets och Fogningsteknik och visar att det finns gott om hjälpmedel för ändamålet.
Nederman förbättrar arbetsmiljön med innovativa luftfiltreringslösningar
17 maj 2024
Ren luft och lägre utsläpp från industriella processer. Det blir effekten av Nedermans lösningar och produkter, som de visade upp på Elmia Svets och Fogningsteknik.
Uppdrag: Minska plastic pollution
17 maj 2024
En av nykomlingarna på Elmia 3D är Lostboyslab AB, som ställer ut för första gången på mässan i år. Ett innovativt företag som drivs av att tänka hållbart i alla steg. Emil Nielsen är vd och berättar om hur det kom sig att företaget tagit fram egna material när de inte hittade det de sökte.

Presscenter - Lobby Nord

Elmias presscenter hittar du på andra våningen i Lobby Nord.

I våra presslokaler finns trådlös uppkoppling, kopiator, skrivare m.m. Här hittar du också pressmaterial under pågående mässor från arrangörer och utställare, konferensprogram och annan information. Det finns gott om arbetsytor, plats för intervjuer och möjlighet att sitta ner och ta en fika. Här finns även tillgång till låsbara skåp och toaletter.

press-lobby-nord.jpg

Pressparkering

Pressparkeringen ligger mitt emot Elmias kontor, strax innan Kongress- och Konserthuset, du får parkeringskod när du pressackrediterar dig.
 
pressparkering.jpg

Elmia
Elmia
Telefon: +46 36 15 20 00
Markus Gotting
Markus Gotting
Telefon: +46 36 15 21 62