Den viktigaste arenan för svensk plåtindustri.

Efter en stark premiär 2016 är Elmia Plåt tillbaka. Det här är branschens egen mässa med ett brett utbud av maskiner, verktyg och tillbehör för den plåtbearbetande industrin. Tillsammans med fyra parallella mässor är det en plattform för framtidens industrin. Och affären är i fokus.

Fem mässor under samma tak

Mässan arrangeras i direkt anslutning till fyra parallella industrimässor, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik och plastbranschens Elmia Polymer, som adderas till 2018 och bidrar till ett än bredare utbud av produktionsteknik och material. Det starka industriklustret för hela den svenska tillverkningsindustrin blir en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Intressant, jag vill veta mer om de parallella mässorna>>

Vem besöker?

På mässgolvet möter du branschens produktionschefer, konstruktörer och andra beslutsfattare inom plåtbearbetning och verkstadsindustri. En stor del av besökarna har inflytande över företagens inköp och är här för att hitta nya lösningar och leverantörer.

Vem ställer ut?

Bland våra utställare hittar du leverantörer av material, maskiner och produkter för bland annat plåtbearbetning, pressning, bockning, stansning, klippning, skärning och ytbehandling. Även leverantörer av kringutrustning, exempelvis lagerhållning, materialhantering och efterbearbetning ställer ut på mässan.