Om mässan

Elmia Plåt är branschens egen mässa och erbjuder ett brett utbud av, maskiner, verktyg och tillbehör för plåtbearbetningsindustrin. På mässan får du ta del av det senaste från branschen i form av produktnyheter, ny teknik, seminarier och en stark affärsmässig mötesplats.

Elmias produktionsmässor under samma tak

Till produktionsmässorna hör sedan tidigare Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation och Elmia Svets och Fogningsteknik. Under 2018 får de sällskap och förstärks av plastbranschens Elmia Polymer och en ny mässa inom additiv tillverkning, Elmia 3D.

Med detta breddas utbudet av produktionstekniker och material för den svenska tillverkningsindustrin och skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Intressant, jag vill veta mer om de parallella produktionsmässorna>>

Vem ställer ut?

Bland våra utställare hittar du leverantörer av material, maskiner och produkter för bland plåtbearbetning, bland annat pressning, bockning, stansning, klippning, skärning och ytbehandling. Även leverantörer av kringutrustning, ex. lagerhållning, materialhantering och även efterbearbetning, bland annat; slipning, tumling m.m.

Vem besöker?

När mässan Elmia Plåt hölls 2016 var det inköpare, produktionschefer, konstruktörer och andra beslutsfattare inom plåtbearbetning och verkstadsindustri som besökte mässan.