Den viktigaste arenan för svensk tillverkningsindustri

Elmia Verktygsmaskiner är den kompletta produktionstekniska mässan mitt i det industriella Sverige. Här visas verktygsmaskiner i drift tillsammans med verktyg och mätteknik. I sällskap med fem parallella produktionsmässorna är det en plattform för visionärt tänkande inom industrin. Och affären är i fokus.

Elmia Verktygsmaskiner blev en succé vid premiären 2016. De fyra dagarna vittnade om en stor investeringsvilja i branschen och större delen av utställarna har sagt att de kommer tillbaka även 2018. Se till att du också är med!

Mässan arrangeras tillsammans med våra samarbetspartners SVMF (Sveriges Verktygsmaskinaffärers förening) och MTAS (Machine & Tool Association of Sweden).

Elmias produktionsmässor under samma tak

Till produktionsmässorna hör sedan tidigare Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Plåt. Under 2018 får de sällskap och förstärks av plastbranschens Elmia Polymer och en ny mässa inom additiv tillverkning, Elmia 3D.

Med detta breddas utbudet av produktionstekniker och material för den svenska tillverkningsindustrin och skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Intressant, jag vill veta mer om de parallella produktionsmässorna>>

Vem besöker?

På mässgolvet möter du branschens produktionstekniker, konstruktörer, operatörer, montörer och företagsledning. En stor del av besökarna är här för att hitta nya lösningar och leverantörer. Och de har stort inflytande över företagens inköp.

Vem ställer ut?

Elmia Verktygsmaskiner är en komplett produktionsteknisk mässa för företag med verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik.


Samarbetspartners: