Plastbranschens viktigaste arena

På Skandinaviens största renodlade mässa för plast- och gummiindustri samlas branschen. Här visas ett högklassigt utbud inom områdena formsprutning, extrudering och kompoundering. Tillsammans med fyra parallella mässor är det en plattform för framtidens industrin. Och affären är i fokus.

Som enda polymermässa i Skandinavien kan Elmia Polymer erbjuda alla maskin- och automationsleverantörer att visa sina system i drift på mässgolvet. 

Fem mässor under samma tak

Nytt till 2018 är att mässan arrangeras i direkt anslutning till fyra parallella industrimässor, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Plåt och Elmia Svets och Fogningsteknik. Elmia Polymer blir ett start komplement som bidrar till ett än bredare utbud av produktionsteknik och material. 

Det starka industriklustret för hela den svenska tillverkningsindustrin blir en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Intressant, jag vill veta mer om de parallella mässorna>>

Vem besöker?

På mässgolvet möter du branschens företagsledning, produktionsledning, tekniker, designers och konstruktörer. En stor del av besökarna har inflytande över företagens inköp och är här för att hitta nya lösningar och leverantörer. Många affärer görs till och med direkt på mässgolvet.

Historia och samarbeten

Polymermässan lanserades i maj 2009 på initiativ från branschen. Mässan har byggts upp med stöd av Plastmaskingruppen, PMG och arrangeras vart tredje år.

Elmia Polymer är ett samarbetsprojekt med Schall-Messen, Tysklands största privata mässarrangör som genomför Europas ledande plastmässa Fakuma i Friedrichshafen.