14 - 17 maj 2024

Du köper maskinen. Vi gör resten.

Du köper maskinen. Vi gör resten.
Smarta enheter och automatisering finns överallt, både privat och i tillverkningsindustrin. Den ökande individualiseringen av produkter, som sträcker sig längre än en effektiv engångstillverkning, kräver nytänkande i produktionsplaneringen.
Maskiner och system måste vara flexibla och konstruerade för en automatiserad installation. Och här kommer våra automationslösningar i bilden.
Automatisering erbjuder en enorm besparingspotential, men är inte alltid lätt att genomföra. Såvida du inte har rätt partner, som kan erbjuda dig kompletta automationslösningar. Vi kommer att vara vid din sida med implementeringsstöd från första början. Tillsammans med Vischer & Bolli Automation kan vi erbjuda dig en komplett automationslösning utan krångel. De har årtionden av erfarenhet av automatisering av hela produktionsceller och avancerade tekniska lösningar. Vischer & Bolli Automation automatiserar också din fleroperationsmaskin med vb DockLocks® nollpunktsfastspänningssystem och erbjuder intressanta lösningar för konstruktion av jiggar och fixturer samt stationär uppspänningsteknik.

Tony Ulander

tony.ulander@hainbuch.se