Elmia Plåt

19-22 maj 2026
Mässan för den plåtbearbetande industrin med maskiner i drift och tillbehör.

Innovation formar framtidens plåtindustri

Möt morgondagens trender och teknik. På mässan för den plåtbearbetande industrin visas ett brett utbud av maskiner i drift med tillbehör.

Elmia Plåt är en av de sex mässor som arrangeras parallellt under Elmia Produktionsmässor, vilka skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom tillverkande industri.

De parallella mässorna är: Elmia 3D, Elmia Automation, Elmia Polymer, Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Verktygsmaskiner.

Se sammanfattningen från Elmia Produktionsmässor 2024

 

Här hittar du alla utställare
Mässans öppettider
Vad finns det att äta?
Framtidstro och starka synergier på Nordens största affärsplats för industrin
28 maj 2024
Hållbart, omställbart och smart. Under fyra dagar har de bästa produktionslösningarna inom sex olika branscher exponerats på Elmia Produktionsmässor.
Succé för Amada Scandinavia på Elmia Plåt – Demo-maskinen såld redan första dagen
16 maj 2024
I Amada Scandinavias monter sitter redan en lapp med ”såld” på demo-maskinen. Den blev tingad redan första dagen på Elmia Plåtmässa, och företaget har sålt fler efter det. Daniel Ljung är säljare på Amada Scandinavia AB, och är hittills väldigt nöjd med både besökstrycket och affärerna.
Kompetens Arena – med fokus på att säkra framtida kompetens inom branschen!
16 maj 2024
Industrirådets senaste rapport avslöjar en oroande klyfta mellan tillväxtambitioner och tillgång på rätt kompetens inom den tillverkande industrin. ”Det är en utmaning som jag tror alla inom branschen står inför”, säger Martin Paland, VD på Bromi Gruppen AB.
En liten aktör – med stora maskiner
15 maj 2024
Med en av de största montrarna på Elmia Plåt har Saluco säkrat utrymme för att visa hela bredden av sitt utbud inom plåtbearbetningsmaskiner, från laser och stans till kantpress och gradning.
Entusiastiska temavandrare under första dagen
15 maj 2024
En ny satsning under Elmia Produktionsmässor 2024 är kostnadsfria temavandringar för besökare som arrangeras i samarbete med Almi Jönköping inom ramen för projektet ’Nästa generations affärer’*. Ett perfekt tillfälle för dig som besökare att upptäcka några av de mest intressanta nyheterna och inn...
Din maskin har kundernas lösning i fokus
14 maj 2024
Din maskin i Värnamo är vana utställare på Elmia Plåt. På den första mässdagen pratade vi med Rasmus Timvik, säljare på företaget. Han gav oss en inblick i hans, och företagets, förväntningar på mässdeltagandet och om hur det är att ha en monter utan maskiner för första gången.
Din Maskin har laddat upp med spännande lösningar
24 mars 2022
Till Elmia Plåt 2022 har Din Maskin laddat upp med många spännande produktionslösningar från framförallt leverantörerna Prima Power och Starmatik.