"Passar perfekt!" – största kampanjen i EWS företagshistoria

"Passar perfekt!" – största kampanjen i EWS företagshistoria
"Passar perfekt! – Kompletta system i perfekt kombination tillgängliga för proffs" är namnet på en ny kampanj som vi hos EWS har startat tillsammans med tillverkare av utvalda varumärken i vår portfölj.

- Vi har alltid sett oss själva som en systemleverantör som vill erbjuda våra partner inom solelbranschen den bästa kombinationen av solcellsmoduler, växelriktare, montagesystem, batterier och laddningsstationer för varje solcellprojekt, förklarar försäljnings- och marknadschef Stefan Ebert.

- Attraktiv prissättning och tillgängligheten av systemkomponenter spelar här också en viktig roll.

Inom det stora utbudet av olika solcellskomponenter finns vissa produktkombinationer som passar perfekt och deras samverkan är så smidig, att de utmärker sig att vara ett framgångsrikt alternativ i försäljningssamtalen med slutkunderna.

EWS identifierar sådana vinnande lag och presenterar dem för installationsföretag inom ramen för en omfattande kommunikationskampanj. Dessa "bekymmersfria paket" hjälper hantverkarna tillsammans med verktygslådan på www.fotovoltaik.se att snabbt och enkelt skaffa material: med bra rådgivning och på bara några få klick.

- För att solcellsproffsen skulle kunna dra ännu mer nytta av vår 38 års erfarenhet med komponentinköp och systemkombinationer, kombinerar vi nu de bästa varumärkena inte bara under ett tak, utan också i alla fackmedier inom den nordeuropeiska solenergibranschen, säger Kai Lippert, vd för EWS.

För att presentera för befintliga och nya kunder variationbredden i vårt sortiment, eller för att påminna om den utmärkta tillgängligheten av många kvalitetsprodukter, har vi skapat paket med fyra komponenter som kan beställas.

För varje alternativ kan solenergi-proffset med hjälp av den senaste versionen av kalkylverktyget QuickCalc snabbt och säkert hitta prisvärda, tekniskt lämpliga och framför allt tillgängliga lösningar för planeringen och beräkningen av sina solenergiprojekt.

Mer information finns här:

Eva-Maria Diehl

e.diehl@fotovoltaik.se